Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63604

Vacature: Parttime Verzorgende IG voor Stepping Stones Home & Care in Venlo

VACATURENR lv-63604 (26-04-2018)

VERZORGENDE IG


Stepping Stones Home & Care
Stepping Stones Home & Care is gespecialiseerd in de zorg voor ouderen met dementie. Wij vinden dat goede zorg meer is dan de behandeling en begeleiding alleen. Een zorgvuldige omgang met onze bewoners en hun naasten is essentieel, waarbij gelijkwaardigheid en wederzijds respect zeer belangrijk zijn.

Werken bij Villa Dalia betekent dat je zorgt voor onze bewoners én hun naasten. Je begeleidt hen in het ziekteproces en je probeert het beste uit elke dag te halen. Dit doe je in een klein en multidisciplinair zorgteam, onder leiding van de locatiemanager. Je hebt de eigen regie over je werkzaamheden. Samen met je collega’s bekijk je hoe je de beste zorg kan verlenen. Je krijgt verantwoordelijkheid en kunt echt het verschil maken.

Voor onze locatie Villa Dalia in Venlo zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG voor 24-28 uur per week voor alle diensten.

Als Verzorgende IG (niveau 3) ben je verantwoordelijk voor de zorgverlening zoals beschreven in het Zorgleefplan van de bewoner. Je biedt persoonlijke en passende zorg, ondersteunt bewoners actief in deelname aan de dagelijkse gang van zaken in de villa, helpt mee met huishoudelijke werkzaamheden (zoals eten, drinken en de was), organiseert activiteiten en je zorgt dat de woon- en leefomgeving van de bewoners zo prettig mogelijk is.

Wat vragen wij?
  • diploma verzorgende IG (niveau 3)
  • je kan goed zelfstandig werken;
  • een goed inlevingsvermogen in de situatie van de bewoner en zijn of haar familie;
  • signaleringsfunctie richting bewoner en familie;
  • je beschikt over geduld en bent tactvol;
  • goed kunnen luisteren en adequaat reageren op momenten dat het nodig is;
  • een gezellige collega die graag wilt meewerken in een informeel en betrokken team.

Wat bieden wij?
Zorgvilla Dalia in Venlo biedt een bijzondere werkomgeving in een voormalige school. De opzet van onze zorgvilla is beschermd en huiselijk. Jij als zorgprofessional, bent een onmisbare schakel in ons zorgteam. Wij bieden je daarom een uitdagende en afwisselende baan in onze groeiende en ambitieuze organisatie. Wij zorgen ervoor dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen door het faciliteren van opleidingsmogelijkheden. Wij werken volgens de CAO VVT, waar je wordt ingeschaald op FWG 35. Bovendien is er uitzicht op een vast contract en krijg je een reiskostenvergoeding.

Interesse?
Word jij onze nieuwe collega? Stuur je C.V. en een korte motivatiebrief naar vacature@steppingstones.nl t.a.v. Esther Kreté, recruiter of stuur het per post naar Stepping Stones Home & Care, Annstraat 2A, 6862 CH Oosterbeek.

E-mail  vacature@steppingstones.nl
Meer info  www.steppingstones.nl