Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63606

Vacature: Parttime EVV-er voor Stepping Stones Home & Care in Venlo

VACATURENR lv-63606 (26-04-2018)

EVV’ER


Stepping Stones Home & Care
Stepping Stones Home & Care is gespecialiseerd in de zorg voor ouderen met dementie. Wij vinden dat goede zorg meer is dan de behandeling en begeleiding alleen. Een zorgvuldige omgang met onze bewoners en hun naasten is essentieel, waarbij gelijkwaardigheid en wederzijds respect zeer belangrijk zijn.

Werken bij Dalia betekent dat je zorgt voor onze bewoners én hun naasten. Je begeleidt hen in het ziekteproces en je probeert het beste uit elke dag te halen. Dit doe je in een klein en multidisciplinair zorgteam, onder leiding van de locatiemanager. Je hebt de eigen regie over je werkzaamheden. Samen met je collega’s bekijk je hoe je de beste zorg kan verlenen. Je krijgt verantwoordelijkheid en kunt echt het verschil maken.

Voor onze locatie Dalia in Venlo zijn wij op zoek naar een EVV’er voor 24-28 uur per week, voor alle diensten.

Wat vragen wij?
  • diploma Verzorgende IG niveau 3 met EVV certificaat of diploma verpleegkundige niveau 4;
  • als EVV’er heb je een coördinerende rol in het zorgproces van onze bewoners;
  • ervaring met het opstellen van het zorgleefplan samen met bewoner en zijn of haar naasten;
  • je biedt optimale zorg aan de bewoner samen met het zorgteam en de familie;
  • groot verantwoordelijkheidsgevoel en een zorgzame en gastvrije houding;
  • jouw aanpassingsvermogen en creativiteit helpen om actief in te spelen op constante veranderingen in de zorgbehoeften.

Wat bieden wij?
Zorgvilla Dalia in Venlo biedt een bijzondere werkomgeving in een voormalige school. De opzet van onze villa is beschermd en huiselijk. Jij, als zorgprofessional, bent een onmisbare schakel in ons zorgteam. Wij bieden je daarom een uitdagende en afwisselende baan in onze groeiende en ambitieuze organisatie. Wij zorgen ervoor dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen door het faciliteren van opleidingsmogelijkheden. Wij werken volgens de CAO VVT, waar je wordt ingeschaald op FWG 40 of FWG 45 afhankelijk van opleiding. Bovendien is er uitzicht op een vast contract en krijg je een reiskostenvergoeding.

Interesse?
Word jij onze nieuwe collega? Stuur je C.V. en een korte motivatiebrief naar vacature@steppingstones.nl t.a.v. Esther Kreté, recruiter of stuur het per post naar Stepping Stones Home & Care, Annastraat 2a, 6862 CH Oosterbeek.

E-mail  vacature@steppingstones.nl
Meer info  www.steppingstones.nl