Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63618

Vacature: Managementassistent van de Suczesmanagers voor Koenen en Co in Maastricht

VACATURENR lv-63618 (26-04-2018)

Koenen en Co zoekt een

MANAGEMENTASSISTENT VAN DE SUCZESMANAGERS (VESTIGING MAASTRICHT)

DIE DOOR DE BOMEN HET BOS ZIET


Management. Dat woord komt twee keer voor in deze vacature. Dat betekent dus dat er veel te managen valt. Op de eerste plaats het werk, op de tweede plaats de managers. Ben je tegelijkertijd servicegericht en assertief? Ben jij in staat de prioriteiten te bepalen? Mensen te overtuigen van de keuzes die je maakt? En verzet je ondertussen bergen werk?

Natuurlijk heb jij graag iets voor een ander over. Je bent een echte teamplayer en onze suczesmanagers kunnen op jou bouwen. Je maakt afspraken, bereidt klantbezoek voor, maakt commerciële analyses, werkt offertes en facturen uit en verwerkt uren en weekstaten. Cijfermatig inzicht én service met een smile, daar ben jij mee geboren en je pakt zonder aarzeling de telefoon. Maar hé, je laat niet met je sollen. Dat betekent dat je oog hebt voor jouw rol, het team en de processen. Je hebt een eigen mening en weet hoe we samen het suczes van de klant kunnen vergoten.

Koenen en Co laat ondernemers suczesvol ondernemen. Suczes schrijven we niet zomaar met een z. Om maximaal resultaat te bereiken, moet een onderneming op zes dimensies gezond zijn: Strategie, Management, Innovatie, Personeel, Processen en Financiën. We begeleiden de klant bij het totale plaatje en dat maakt ons samen veelzijdig. We werken met 270 professionals vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo, en zoeken mensen die samen met ons iedere dag beter willen worden. Door te doen. Continu verbeteren zit in ons dna.

Opleiding en ervaring:
Je hebt hbo-werk- en -denkniveau, meerdere jaren relevante werkervaring met daarbij goede kennis van MS-office en goede spreek-, lees-, en schrijfvaardigheid in de Nederlandse taal.

Is deze functie op jouw lijf geschreven?
Stuur je cv en korte motivatie naar onze HR adviseur Jannick Beijers.

Solliciteren
Meer info  www.koenenenco.nl