Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63627

Vacature: Vakantiekrachten Medewerker Begeleiding en Zorgondersteuner voor Daelzicht in Limburg

VACATURENR lv-63627 (28-04-2018)

VAKANTIEWERK ZORGONDERSTEUNER / MDW BEGELEIDING
Daelzicht
Diverse locaties


Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid. Bezoek ook eens onze website: www.daelzicht.nl.

Op zoek naar een leuke vakantiebaan of ben je bijna klaar met je zorgopleiding en op zoek naar een 1e uitdaging? Kom werken bij Daelzicht en ontdek onze mooie locaties en prettige teams!

Voor diverse locaties in zowel Noord-, Midden- en Zuid-Limburg (tot Geleen/Beek) zoeken wij enthousiaste collega’s voor de functies:

VAKANTIEKRACHTEN:

Medewerker begeleiding en Zorgondersteuner


Periode
Zomer/Mei t/m september 2018
Je dient minimaal 3 weken inzetbaar te zijn

Waar heeft Daelzicht mogelijkheden?
Momenteel hebben wij aanvragen open staan in Koningslust, Belfeld, Roermond, Sittard, Heel, Susteren, Geleen, Holtum, Beek, Herten en Maasbracht.

Functieomschrijving
Zorgondersteuner: Als zorgondersteuner ben je ondersteunend aan de collega’s op de locaties. Jij bent de extra handjes voor alle werkzaamheden die je uit handen kan nemen, dat kunnen cliëntgerichte activiteiten zijn en meer huishoudelijke activiteiten.
Medewerker Begeleiding: De Medewerker Begeleiding kan (alleen of met collega’s) de verantwoordelijkheid dragen over de dagelijkse zorg en begeleiding van de cliënten/bewoners; je kunt werken volgens het opgestelde zorg- en begeleidingsplan van de cliënt en verzorgt de dagelijkse registraties.

Wij vragen
  Wij zoeken voor de functie Zorgondersteuner iemand die:
 • Affiniteit heeft met werken in de zorg, bij voorkeur hiervoor studerende is
 • Je bent flexibel in te plannen
 • Je hebt minimaal 1 jaar werk- of stage-ervaring in de gehandicaptenzorg
 • Je bent in staat zowel begeleidend als verzorgend bezig te zijn met onze bewoners (mate van verzorging is afhankelijk van de doelgroep)
  Wij zoeken voor de functie Medewerker Begeleiding iemand die:
 • Een diploma heeft op minimaal MBO-3-niveau in een relevante zorg/welzijn opleiding
 • Minimaal 3 weken inzetbaar is, we hebben zowel mogelijkheden voor korte en langere termijn (>3maanden)
 • Je bent flexibel in te plannen voor zowel dag, avond en- slaapdiensten
 • Je hebt minimaal 1 jaar werk- of stage-ervaring in de gehandicaptenzorg
 • Je bent in staat zowel begeleidend als verzorgend bezig te zijn met onze bewoners (mate van verzorging is afhankelijk van de doelgroep)

Dienstverband
Ben je langer dan 3 maanden inzetbaar, dan krijg je van ons een tijdelijk contract met mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren.

Ben je korter dan drie maanden inzetbaar, dan ga je op uitzendbasis voor ons aan de slag.

Werktijden
Volgens roosterverband

Salaris
Als zorgondersteuner wordt je ingeschaald in schaal 25 en als medewerker Begeleiding in schaal 35 van de cao Gehandicaptenzorg. Plaatsingsperiode/contractperiode in overleg n.a.v. je mogelijkheden en de plaatsingsmogelijkheden bij Daelzicht.
Aanvullende informatie

Ben je minder dan 3 maanden beschikbaar? Dan regelt het uitzendbureau Tempo-Team jouw plaatsing. Voor alle info ga je naar: www.tempo-team.nl/vacatures/49847/vakantiebaan-in-de-zorg%21

Ben je meer dan 3 maanden beschikbaar of op zoek naar een baan voor langere tijd? Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V 04.09 naar Daelzicht, via het e-mail adres: sollicitatie@daelzicht.nl. Graag vermelden hoeveel uren je beschikbaar bent, voor welke periode en welke regio. Wij kijken graag of we een goede match voor je kunnen maken!

Informatie
Het is mogelijk informatie over de vacature in te winnen bij Yvonne van Bezel, Recruiter Daelzicht (06-15265372) of Alien Ploum, senior intercedent Tempo-Team (046-4570890).

Je kunt je vraag ook via What’s app sturen naar 06-15265372 en je krijgt antwoord op werkdagen tussen 9:00 en 14:00 uur!

Solliciteren
Organisatie Daelzicht
E-mail sollicitatie@daelzicht.nl
Vacaturenummer V 04.09
Overig Binnen 2 weken na je sollicitatie wordt contact met je gelegd om te kijken of we een match voor je hebben!
Contactpersoon naam Yvonne van Bezel
Contactpersoon functie Recruiter
Plaatsingsdatum 27/04/2018
Sluitingsdatum 26/06/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  sollicitatie@daelzicht.nl
Meer info  www.daelzicht.nl