Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63633

Vacature: Manager Operations voor Kellpla Group in Venlo

VACATURENR lv-63633 (30-04-2018)

Om onze groeiende productie afdelingen aan te sturen, zijn wij op zoek naar een gedreven

MANAGER OPERATIONS

Een resultaat gerichte People Manager, lid van het MT


Kellpla Group, Venlo – Partner voor hoogwaardige spuitgietoplossingen

Als Manager Operations ben je verantwoordelijk voor de aansturing van onze productie-, assemblage- en logistieke afdeling, waarbinnen ca. 50 medewerkers in 3-ploegendienst werkzaam zijn. Naast het continu verbeteren weet jij als geen ander hoe je de operatie zo vlekkeloos en optimaal mogelijk kunt laten verlopen. Je bent een People manager die het beste uit zijn team weet te halen. Problemen zie je als een uitdaging.

Bedrijfsprofiel
Kellpla Group is een spuitgietbedrijf gevestigd in Venlo, met een gedegen reputatie die in de afgelopen 65 jaar zorgvuldig is opgebouwd. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en vervaardigen van kunststof spuitgietproducten en doen dit in nauwe samenwerking met onze klanten door al in een vroeg stadium betrokken te zijn bij het ontwikkelen van optimale oplossingen. Werken bij Kellpla betekent volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een dynamische omgeving en met enthousiaste collega’s. Wij houden van daadkrachtige zelfstandige medewerkers die bijdragen aan de plezierige en informele sfeer met korte en directe lijnen.

Functieomschrijving
De Manager Operations is lid van het Management Team van Kellpla Group en rapporteert rechtstreeks aan de directie. Hij/zij is verantwoordelijk voor
 • Het aansturen van het dagelijkse productie-, assemblage-, en logistieke proces en zorgen voor het organiseren, plannen, coördineren en faciliteren van een optimale uitvoering van werkzaamheden op de diverse afdelingen en in ploegendiensten
 • Optimale bezetting en effectiviteit van de productiemiddelen en weet dit verder te professionaliseren
 • Behalen van de voor het team afgesproken doelstellingen op het gebied van productie, kwaliteit, levertijd, doorlooptijd en veiligheid
 • Ontwikkelen van de samenwerking en communicatie zowel binnen als buiten het team
 • Verhogen van de vaardigheden/kennis door het ontwikkelen en coachen van de medewerkers binnen de eigen teams
 • Evalueren en initiëren van verbeteringen voor een goed functioneren van noodzakelijke processen en hierin nauw samenwerken met collega’s van planning, automatisering, R&D, administratie, kwaliteit e.d.
 • Het leveren van een belangrijke bijdrage aan de beleidsontwikkeling binnen de Kellpla Group.

Functie-eisen
Belangrijke c.q. benodigde en/of verder te ontwikkelen competenties om deze functie met succes te kunnen uitvoeren betreffen interpersoonlijke effectiviteit op diverse niveaus, teamgerichtheid, denkkracht en resultaatgerichtheid.

Daarnaast heb je
 • HBO of WO afgerond, bij voorkeur richting Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde.
 • Minimaal 5 tot 10 jaar ervaring in een leidinggevende functie in een productieomgeving.
 • Gedegen kennis van bedrijfsorganisatorische aspecten zoals administratie, planning, kostenbeheersing, budgettering en veiligheid.
 • Ervaring met ERP systemen en bij voorkeur ook met een Manufacturing Execution System (MES).
 • Een scherp oog voor teamprocessen en ben je in staat om samenwerking en verandering te initiëren, stimuleren en doorvoeren.
 • Uitstekende sociale vaardigheden en ben je communicatief sterk in woord en geschrift, ook in de Engelse en Duitse taal.

Kellpla Group biedt
 • Een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een gedegen bedrijf met een informele en open cultuur.
 • De mogelijkheid om te werken in een organisatie die groeit en een bijdrage te leveren aan de verdere groei en professionalisering van de organisatie.
 • Een marktconform arbeidsvoorwaarden pakket.

Interesse?
Reageer naar onze twee koppige directie per mail, mevrouw K. Frencken-Kelleners en de heer F. Jacobs: kke@kellpla.nl en fja@kellpla.nl Zij zien zien je motivatie en CV graag tegemoet.

Meer info  www.kellpla.com