Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63636

Vacature: Hoofd Productontwikkeling voor Leolux in Venlo via Avance Werving & Selectie

VACATURENR lv-63636 (30-04-2018)

Opdrachtgever:
Leolux (Venlo, opgericht in 1934) is een dynamisch familiebedrijf met ruim 350 medewerkers, dat een belangrijke positie inneemt op de Europese markt voor designmeubelen. Echte vakmensen produceren bij Leolux hoogwaardige zitmeubelen op bestelling, voor de merken Leolux en Pode. Eigenzinnig en kleurrijk, ontworpen door internationale designers en uitgevoerd naar de persoonlijke wensen van de klant. Veel van de Leolux producten zijn door de jaren heen bekroond met internationale designprijzen, waaronder de Red Dot Award, Goed Industrieel Ontwerp, Design Preis Schweiz en door het Design Zentrum Stuttgart.

Voor Leolux is Avance Werving & Selectie op zoek naar een:

HOOFD PRODUCTONTWIKKELING


Functie-informatie:
Als Hoofd Productontwikkeling zorg je samen met de afdeling Productontwikkeling & Protobouw dat nieuwe Leolux designs tot leven komen. Je vertaalt het ontwerp naar een prototype en vervolgens naar een seriematig reproduceerbaar product. Je zet de diverse disciplines in hun kracht om samen, binnen de gestelde tijd, het beste resultaat neer te zetten. Je kunt moeiteloos schakelen, om vanuit details uit te zoomen en het grote geheel te overzien en vice versa, waarbij je rekening houdt met de diverse stakeholders. Het maken van de juiste keuzes in de verschillende project-stadia is cruciaal en dwing je af door vooraf de discussie te voeren en je team uit te dagen. Er lopen meerdere projecten tegelijk, elk in een ander stadium. Dat resulteert jaarlijks in 10 tot 15 nieuwe producten. De projecten hebben een doorlooptijd die varieert van 2 tot 12 maanden. Als Hoofd Productontwikkeling neem je deel aan diverse overlegstructuren en ben je ook in staat om als bruggenbouwer te acteren. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de directie.

Functie-eisen:
  • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in een technische richting;
  • Je hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie in een bedrijf met een eigen product en productieproces;
  • Je bent sterk in het aanbrengen van structuur met behoud van flexibiliteit;
  • Je hebt een integrale blik, bent innovatief en weet idee├źn om te zetten in concrete acties en resultaten;
  • Je hebt ervaring met het bevorderen van horizontale samenwerking;
  • Je hebt ruime kennis op het gebied van procesmanagement;
  • Je beschikt, op grond van ervaring als leidinggevende, over de competenties om je eigen afdeling op inspirerende wijze aan te sturen, een optimale bijdrage te leveren aan de strategische doelstellingen van de organisatie en op te treden als ambassadeur van de afdeling;
  • Je beschikt over een gezonde dosis humor, een positieve en zelfverzekerde levensinstelling en goede sociale eigenschappen.

Aanbod:
Leolux biedt een verantwoordelijke positie waarin volop ruimte is om naar eigen inzicht de voorgenomen groei de realiseren. Een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden is natuurlijk in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Lever jij straks een belangrijke bijdrage aan het succes van Nederlands grootste designmeubelfabrikant?

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Lanny Roest of Estelle van Soolingen via 077 352 22 22 of 06 510 004 20

Solliciteren kan via de: volgende link

Solliciteren
Meer info  www.avance.jobs