Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63641

Vacature: Medewerkers Verkoop Binnendienst Chinees/Vietnamees voor Heuschen & Schrouff in Landgraaf

VACATURENR lv-63641 (30-04-2018)

Heuschen & Schrouff Foods Group BV, gevestigd in Landgraaf, is de marktleidende importeur en distributeur van authentieke Aziatische food en non-food producten. Wij zijn de Europese vertegenwoordiger van 40 Aziatische topmerken waaronder YumYum. Ons afzetgebied omvat Duitsland, Oostenrijk, de Benelux en de overige EU-landen. Sinds kort importeert Heuschen & Schrouff ook Turkse en Marokkaanse A-merken. Daarnaast heeft Heuschen & Schrouff twee eigen merkconcepten ontwikkeld: MeiAsia voor de Retail en Golden Turtle Chef voor de foodservice markt. Met ruim 240 collega’s wordt de dagelijkse distributie van deze food en non-food artikelen met onder andere 38 gekoelde vrachtwagens naar toko’s, supermarkten en Foodservice in Europa gerealiseerd.


Wegens sterke groei zijn wij per direct op zoek naar:

FULLTIME MEDEWERKERS VERKOOP BINNENDIENST CHINEES/ VIETNAMEES TOKO-KANAAL.


Wat houdt deze functie in?
Je hebt dagelijks contact met onze voornamelijk Aziatische afnemers in Europa en bent verantwoordelijk voor de telefonisch verkoop van ons assortiment (circa 4500 producten). Je neemt orders in ontvangst en zorgt voor een correcte afhandeling hiervan. Je staat de klant bij eventuele vragen te woord en brengt actief advies uit over het assortiment.

Wat vragen wij?
Enige jaren werkervaring in een commerciële binnendienst functie is een pre.
Je bent commercieel gedreven, klantgericht en bezit het vermogen om te onderhandelen.

Je hebt minimaal MBO-plus werk,- en denkniveau en je beschikt over zeer goede kennis van de Nederlandse en Duitse taal in woord en geschrift. Kennis van Aziatische food producten is een pre. Kandidaten met een Chinese, Vietnamese achtergrond / talenkennis worden speciaal uitgenodigd om te reageren.

Zie jij je toekomst binnen een sterk expanderend en succesvol bedrijf?
Stuur je motivatiebrief met CV naar Heuschen & Schrouff Oriental Foods Trading BV, t.a.v. Lucas Thoma (HR-manager). Sperwerweg 1, 6374 AG LANDGRAAF. Email: lucasthoma@heuschenschrouff.com
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met
Bao-Khanh Chiem (Sales manager) of Ga-Yi Cheung (Sales & Marketing operations manager).
Ons telefoonnummer is: 045-5338200.
Zie ook onze website: www.heuschenschrouff.com

E-mail  lucasthoma@heuschenschrouff.com
Meer info  www.heuschenschrouff.com