Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63653

Vacature: Werkvoorbereider voor BAM Infra Energie & Water Zuid in Venlo

VACATURENR lv-63653 (30-04-2018)

Vacature: Werkvoorbereider voor BAM Infra Energie & Water Zuid in Venlo

Ben jij die werkvoorbereider die alles onder controle heeft? Kun jij complexe contracten efficiënt en effectief plannen en voorbereiden? De uitdaging is om met jou kennis van bestekken en gevoel voor getallen te komen tot een strakke planning en een goed overzicht van de projecten!

Wat ga je doen?
Jij bent verantwoordelijkheid voor de juiste voorbereiding van de projecten buiten. Je werkt daarin nauw samen met de Projectleider en uitvoerder.

Werkzaamheden:
Jouw prioriteit is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is voor je uitvoerende collega’s, zodat zij in één keer goed aan de slag kunnen. Daarbij ben jij de verbinder tussen de collega’s binnen en buiten. Naast het zorgen dat alles soepel loopt, is het belangrijk om steeds mee te denken hoe wij het samen steeds beter kunnen doen als team voor onze klanten.
 • Je maakt van te voren een werkplanning en begroting voor het aantal te besteden uren, werkmethode, inkoop van materiaal, vergunningen, financiën en veiligheid in overleg met de uitvoering en projectleiding;
 • Je verzorgt de KLIC-meldingen en stemt de werkvoorbereiding af met de netbeheerders;
 • Je stelt de werkmappen samen voor de uitvoering en roept materiaal en materieel af;
 • Tijdens de uitvoering houd je contact met de uitvoering, en voer je een gestructureerde administratie (technisch en financieel);
 • Wijzigingen tijdens de projecten in uitvoering houd je nauwgezet bij en verwerkt dit tot een compleet opleverdossier.

Wie zoeken wij?
Als werkvoorbereider heb jij de technische expertise die nodig is om een strakke werkplanning en begroting op te stellen voor verschillende projecten binnen het team. Je werkt nauwkeurig, hebt altijd het overzicht en hebt zo hou jij de controle. Jij bent in staat om vanuit jouw rol complexe contracten efficiënt en effectief te plannen en voor te bereiden.
En verder beschik je over:
 • een minimale opleiding op mbo niveau 4;
 • een aantal jaar werkervaring als werkvoorbereider op het gebied van ondergrondse kabels en/of leidingen;
 • aanvullende certificaten op vaktechnisch gebied.

Wat bieden wij?
Wij bieden je uitstekende mogelijkheden om opleidingen te volgen en om nieuwe certificaten te behalen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je iedere dag met plezier en voldoende uitdaging naar je werk blijft gaan! We werken met elkaar in een positieve werksfeer met een bedrijfscultuur waar we samenwerken en elkaar stimuleren. We hebben de persoonlijkheid van een middelgroot bedrijf binnen onze regiobedrijven, maar met de voordelen van een multinational.

Verder bieden we je een:
 • een marktconform salaris per 4 weken;
 • een volwassen secundair arbeidsvoorwaarden pakket volgens CAO kleinmetaal;
 • een laptop en telefoon;

Wie zijn wij?
Energie en water zijn onmisbaar voor ons dagelijks leven. BAM Infra Energie & Water realiseert de infrastructuur die nodig is om ze duurzaam op te slaan en te transporteren. Wij brengen licht, warmte, gas, elektriciteit en water van de bron tot bij de eindgebruiker.

Kortom: bij BAM Infra Energie & Water zorg je ervoor dat je ’s avonds onder een warme douche stapt en dat je in de ochtend kan genieten van een goede kop koffie. Ons werk is belangrijk voor miljoenen huishoudens en daar hebben we jouw talent voor nodig. Wij plaatsen bijvoorbeeld bij 1 miljoen eindgebruikers slimme meters. Een ander mooi voorbeeld betreft het ontwerpen en realiseren van een uniek geluidsscherm met geïntegreerde zonnecellen.
Op onze website maak je kennis met onze collega’s en lees je meer over de projecten die wij uitvoeren.

Interesse?
Solliciteer via de solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren