Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63680

Vacature: Pit-Verpleegkundige voor Mondriaan in Hoensbroek

VACATURENR lv-63680 (01-05-2018)

IN- en EXTERNE WERVING

VOLWASSENENZORG

Mondriaan Volwassenenzorg biedt geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen met psychische of psychiatrische klachten en/of verslavingsproblematiek. Wij leveren zorg in de wijk, gespecialiseerde psychiatrische zorg, verslavingszorg, (trans-)forensische psychiatrische zorg (Radix), generalistische basiszorg en verslavingspreventie. Ook bieden wij beschermd wonen en dagbestedingsactiviteiten. Wij zijn een dynamische organisatie met ruimte voor opleiding en (wetenschappelijk) onderzoek. In Zuid-Limburg zijn wij dé specialist op het gebied van geestelijke gezondheidszorg.

Het FACT-Team richt zich op patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen waaronder psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en/of verslavingsproblematiek. De behandeling is multidisciplinair, flexibel in intensiteit, assertief en outreachend, d.w.z. dat de behandeling plaatsvindt waar de patiënt woont of zich regelmatig bevindt. Dit kan zijn in de eigen woning, een sociaal pension, dagopvang of een beschermde woonvorm. De behandeling kan worden gecombineerd met woonbegeleiding, financiële dienstverlening, sociale participatie, activering en begeleiding bij overige sociaal maatschappelijke problemen. De patiënt wordt toegeleid naar training, opleiding, arbeid of vrijwilligerswerk. Het eigen sociale netwerk wordt zo veel mogelijk bij de behandeling betrokken.

Kom ons FACT-team Hoensbroek versterken en solliciteer naar de functie van:

PIT- VERPLEEGKUNDIGE
voor 32-36 uur per week


De PIT-verpleegkundige komt in nauw overleg met de patiënt en de medisch specialist en met behoud van eigen professionele deskundigheid tot een thuiszorgplan. Je brengt de zorgvraag, de zorgbehoefte en de beperkingen en mogelijkheden in kaart. Tevens heb je een taak met betrekking tot het observeren, rapporteren en signaleren van de in het behandel- en verpleegplan opgenomen actiepunten.

Wij zien graag dat je een afgeronde opleiding HBO-V opleiding hebt met BIG-registratie. Je hebt daarnaast affiniteit met en kennis van het FACT-concept als zorgmodel. Je hebt minimaal drie jaar ervaring als psychiatrisch verpleegkundige en je beschikt over een grote mate van flexibiliteit, improvisatie- en relativeringsvermogen. Tevens zijn goede sociale en communicatieve vaardigheden vereist alsmede ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden jou een inspirerende werkomgeving met ruimte voor vernieuwing en verdieping en een salaris en rechtspositie conform de CAO GGZ inclusief opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. De functie PIT-verpleegkundige valt onder de kernfunctiebeschrijving Transmuraal werker 3. Afhankelijk van opleiding en werkervaring vindt inschaling plaats in functiegroep 50 zijnde minimaal € 2.058,- en maximaal € 3.412,- bij een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden en een ruime verlofregeling.

De vacature is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar met een mogelijkheid tot verlenging.

Meer informatie en solliciteren?
Heb je nog vragen over de functie of afdeling? Bel dan met Muriëlle Körvers, teamleider FACT Hoensbroek, telefoon: 0613206315. Meer informatie over Mondriaan vind je op: www.mondriaan.eu.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen en we vragen referenties op.

Reacties uiterlijk tot en met 13 mei 2018 via sollicitatie button:

Alle correspondentie zal via mail verlopen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.mondriaan.eu