Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63682

Vacature: Vakantiewerk voor Sevagram in Parkstad en Heuvelland

VACATURENR lv-63682 (01-05-2018)

VAKANTIEBAAN

Heb jij het ♥ op de juiste plek en wil je graag het verschil maken voor onze ouderen en ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan in de zorg? Schrijf je dan nu al in voor werken!

Wie zoeken wij?
Wij zoeken (zorg)studenten van 15 jaar of ouder die een opleiding in de zorg volgen of hebben gevolgd, en tijdens de vakantieperiodes graag in de zorg willen werken. Je kunt bij ons terecht voor een leuke en goedbetaalde vakantiebaan op verschillende locaties in Parkstad en Heuvelland (de verschillende locaties zijn terug te vinden op onze website, www.sevagram.nl).

Wat ga je doen?
Je werkt voor en met bewoners in een zorgcentrum, een verpleeghuis of binnen een kleinschalige woonvorm. De werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van cliënten samen met onze vaste medewerkers.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een tijdelijke vakantiewerkovereenkomst voor maximaal 6 aaneengesloten weken. Je werkt met een wisselend rooster. Arbeidstijden worden bepaald in onderling overleg, afhankelijk van de functie en beschikbaarheid. Je salaris wordt berekend aan de hand van je functie, opleiding en ervaring.

Interesse?
Heb jij interesse in een vakantiebaan? Reageer dan nu via de link op de website met je cv en motivatiebrief.

Solliciteren
Meer info  www.sevagram.nl