Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63686

Vacature: Maintenance Manager voor Rockwool in Roermond

VACATURENR lv-63686 (01-05-2018)

Heb jij ervaring als Maintenance Manager binnen een productie omgeving en ben jij pragmatisch ingesteld? ROCKWOOL is op zoek naar jou!

Dit is de rol
Site Maintenance zorgt voor het technisch onderhoud en optimalisatie van de productie-installaties.
Het team van de afdeling bestaat onder andere uit Voormannen, Werkvoorbereiders, Maintenance Technoloog en monteurs.

Als Manager Maintenance rapporteer je aan de Manager Site Maintenance en geef je leiding aan een tweetal technische diensten waarbij je 10 direct reports hebt. Je draagt zorg voor het technisch onderhoud, de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de productie-installaties ten einde de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je beheerst het onderhoudsbudget door het maken en de bewaking van een meerjarenplan met betrekking tot vervangingsinvesteringen en prijsontwikkelingen.

Als Manager Maintenance ontwikkel je tactische- en operationele plannen op het gebied van maintenance in overleg met je leidinggevende en collega-managers vanuit een lange termijn focus. Jij als Manager Maintenance geeft leiding, je coacht, je motiveert en je faciliteert de medewerkers op een dusdanige wijze dat het onderhoud en verbeterprocessen optimaal verlopen en voldoen aan de gestelde doelen en kwalificaties. Als Manager Maintenance ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging en de continuïteit van de Maintenance-organisatie en draag je zorg voor een kwalitatieve en kwantitatieve bezetting van de afdeling.

Dit neem je mee
  • Een afgeronde technische opleiding op HBO-niveau (voorkeur WTB);
  • 5 – 10 jaar aantoonbare leidinggevende ervaring binnen een maintenance en/of productieomgeving;
  • Ervaring met het leiden van multidisciplinaire projecten;
  • Ervaring met SAP;
  • Kennis van en visie op onderhoudsconcepten;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Aantoonbare ervaring met budget- en kostenbeheersing;
  • Kennis op het gebied van besturingstechnologie is een pré;
  • Je bent een People manager, initiatiefrijk, resultaatgericht, flexibel, stressbestendig en integer.

Dit bieden we
Een uitdagende functie als Manager Maintenance bij een dynamische en ambitieuze onderneming, waarbij gewerkt wordt in een prettige, informele cultuur met korte communicatie lijnen en een ‘hands on’ mentaliteit. Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden kennen wij een aantrekkelijk secundair pakket met o.a. 25 verlofdagen, ADV dagen, reiskostenvergoeding en een actieve personeelsvereniging.

Interesse?
Herken jij jezelf in dit profiel en in deze uitdaging, dan nodigen we je uit te solliciteren via onderstaande button of door het sturen van je CV + motivatiebrief naar yvanka.pfeifer@rockwool.com

Solliciteren
E-mail  yvanka.pfeifer@rockwool.com
Meer info  www.rockwool.com