Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63692

Vacature: Parttime Medewerker Praktijkondersteuning voor Thuis & Partners Advocaten in Heerlen en Maastricht

VACATURENR lv-63692 (01-05-2018)

Thuis & Partners Advocaten is een toonaangevend advocatenkantoor in Limburg, met vestigingen in Heerlen en Maastricht. Het kantoor wordt gekenmerkt door haar no-nonsense approach, focus op deskundigheid, maatwerk en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Tot onze cliënten behoren grote en middelgrote ondernemingen, zorginstellingen, financiële instellingen en overheden.

Voor beide vestigingen zijn wij op zoek naar een

MEDEWERKER PRAKTIJKONDERSTEUNING (M/V)

Profiel
We zoeken een spontane, enthousiaste, proactieve en praktisch ingestelde medewerker, die de advocaten assisteert en ondersteunt in hun dagelijkse praktijk.
Als medewerker praktijkondersteuning heb je affiniteit met het ondersteunen van specialisten, waarbij het uiteraard belangrijk is dat je accuraat en zelfstandig bent in het uitvoeren van secretariële en administratieve taken en vaardigheden.
Om de werkzaamheden goed uit te voeren is het evident dat je servicegericht, dienstverlenend en meedenkend bent, een goed overzicht houdt bij drukte en prioriteiten kunt stellen, termijnen uitstekend bewaakt, de Nederlandse, Engelse en Duitse taal goed beheerst en structuur kunt aanbrengen in (digitale) dossiers en documenten kunt managen.

Heb je een afgeronde MBO-opleiding, werk en denk je op HBO niveau en heb je bij voorkeur al enige jaren ervaring in een ondersteunende rol in de advocatuur? Dan ben jij een uitstekende kandidaat!

Herken je je in dit profiel, ben je daarnaast stressbestendig en beschik je over goede sociale, communicatieve en digitale vaardigheden én ben je representatief, solliciteer dan op deze vacature.

Informatie
Uit de sollicitaties zullen twee kandidaten worden geselecteerd.
Het gaat om een vacature voor de vestiging Maastricht voor 3 dagen per week, waarbij vaste werkdagen zijn: maandag, donderdag en vrijdag en voor de vestiging te Heerlen voor 4 dagen per week, waarbij vaste werkdagen zijn: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Sollicitatie
Heb jij interesse om ons team te komen versterken? Stuur dan je cv en motivatie naar: sollicitatie@thuispartners.nl.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Maud van den Berg.

E-mail  sollicitatie@thuispartners.nl