Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63705

Vacature: Assistent Manager Productie en Ontwikkeling voor Smile Plastics in Susteren

VACATURENR lv-63705 (02-05-2018)


Ben jij die oplossingsgerichte manager die wij zoeken? Weet jij middels jouw efficiënte en innovatieve benadering een “Smile” te toveren op het gezicht van al onze klanten én medewerkers ? SMILE Plastics is op zoek naar een

ASSISTENT MANAGER PRODUCTIE EN ONTWIKKELING


Wie zijn wij:
SMILE Plastics biedt klantgerichte oplossingen op het gebied van polymeerverwerking. We verpoederen en verwerken kunststofgranulaten voor producenten en verwerkers van kunststof in heel Europa. Onze werkwijze is uniek omdat wij maatwerk leveren, flexibel zijn en als een betrokken partner meedenken en innoveren met de klant. “Every day a new smile”, dat is ons credo én tevens onze belofte aan al onze opdrachtgevers, waar wij met 79 gemotiveerde medewerkers in Susteren voor staan. Binnen SMILE bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden en is er ruimte voor ontwikkeling en doorgroei.

Wat bieden wij:
Samen met de drie ploegleiders stuur jij de productie aan en zorg je voor optimale bezetting van machines en inzet van medewerkers, zodat de opbrengst en het resultaat verbetert. Je zet verbeteracties en ontwikkelingen in gang die de kwaliteit van onze producten verbeteren, de efficiency van machines en productie verhogen en storingen reduceren. Dit doe je onder andere door het productieproces verder technisch te ontwikkelen door bijvoorbeeld automatisering. Je hebt een stevige basiskennis in chemische processen en machinebouw en houdt naast het verbeteren en ontwikkelen van het productieproces ook van het "hands-on" oplossen van operationele problemen. Je stemt zaken regelmatig af met de plantmanager, waar je ook aan rapporteert.

Naast het aansturen en optimaliseren van de operationele processen word jij projectleider van de nieuwbouw die gerealiseerd gaat worden om onze productie uit te breiden. Met jouw ervaring en inzichten vanuit het huidige proces ga jij de nieuwe productiehal samen met de afdeling techniek en plantmanager zo inrichten dat ons toekomstige proces nog beter verloopt. Uiteraard ben je technisch verantwoordelijk voor de in bedrijfstelling van machines en het opstarten van de productie in de nieuwbouw.

Wat vragen wij:
 • Afgeronde HTS opleiding werktuigbouwkunde of procestechniek
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring als productieleider of vergelijkbare leidinggevende functie, bij voorkeur in de kunststofverwerkende industrie en met kennis van technische processen
 • Ervaring met het leiden van projecten, budgetbewaking, planning en aansturen van medewerkers
 • Ervaring met verbetermethodieken (bijvoorbeeld Lean Six Sigma)
 • Kennis van productieprocessen, installaties en –technieken.
 • Als persoon:
  • Analytisch sterk, out of the box denker, resultaatgericht.
  • Gestructureerd en resultaatgericht kunnen werken om ontwikkelingen ook te kunnen realiseren
  • Communicatief sterk en gewend om projectmatig te werken.
  • Ondernemend, denken in oplossingen en besluiten kunnen nemen
  • Praktische instelling, overtuigingskracht en een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel

Geïnteresseerd?
Neem dan contact met ons op! Stuur je motivatiebrief met cv naar: l.berghaan@smile-group.com
Voor vragen of meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Josef Kerst, plantmanager SMILE (+31 (0)46 4496600).
De eerste sollicitatiegesprekken zullen gevoerd worden op 23 en 24 mei.
Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

E-mail  l.berghaan@smile-group.com
Meer info  www.smile-group.com