Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63706

Vacature: Project-Coordinator Marketing voor VVV in Zuid-Limburg

VACATURENR lv-63706 (02-05-2018)

PROJECT-COÖRDINATOR MARKETING VVV ZUID-LIMBURG

Op zoek naar een uitdagende marketing baan binnen Toerisme & Recreatie?
Dan ben jij misschien wel onze nieuwe professional!
VVV Zuid-Limburg is een dynamisch bedrijf, werkend voor een groot aantal ondernemers en gemeenten in Zuid-Limburg, die het bevorderen van het toerisme in en naar Zuid-Limburg als haar ondernemingsmissie heeft.

Per direct zoeken wij een vakkundige en talentvolle

PROJECT-COÖRDINATOR (M/V)

In deze functie draag je mede zorg voor de realisatie van het te voeren marketingbeleid en ontwikkel, begeleid en coördineer je zelfstandig marketingprojecten waaronder ook E-marketing projecten. Tevens stimuleer je regionale productontwikkeling en participeer je actief binnen toeristische overlegstructuren en platforms. Je maakt onderdeel uit van een team, bent flexibel en in staat om commercieel en servicegericht invulling te geven aan projecten.

Deze fulltime functie (40 uur per week) vraagt grote kennis van en affiniteit met het toeristische recreatieve werkveld. Ervaring met e-marketing, contentmarketing en social media kanalen is een pré. Voor de functieomschrijving: corporate.vvvzuidlimburg.nl/over-ons/vacatures/

Arbeidsvoorwaarden:
Conform Algemene Arbeidsvoorwaarden VVV. Salariëring conform de functieschaal (maximale uitloop € 2.824,- bruto per maand bij fulltime). Vereisten: HBO-niveau.

Interesse?
Heb je interesse en pas je binnen het functieprofiel? Stuur dan je motivatiebrief met CV, vóór 16 mei a.s. naar: hetty.jansen@vvvzuidlimburg.nl

SVP geen acquisitie.

E-mail  hetty.jansen@vvvzuidlimburg.nlhetty.jansen@vvvzuidlimburg.nl
Meer info  www.vvvzuidlimburg.nl