Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63709

Vacature: Loodgieter / CV Monteur voor Volta Solar in Heerlen

VACATURENR lv-63709 (02-05-2018)

LOODGIETER / CV MONTEUR (IN DIENST + ZZP)


Heb jij ervaring als loodgieter en ben je op zoek naar een baan bij een gerenommeerd bedrijf in de zonne-energie sector? Volta Solar, onderdeel van Volta Limburg en Essent, levert, installeert en onderhoudt zonnepanelen- en zonneboilerinstallaties. We zijn met spoed op zoek naar een ervaren loodgieter om ons team te versterken.

Heb je je eigen bedrijf en wil je verzekerd zijn van een volle agenda? We zijn tevens geïnteresseerd in samenwerking met installatiepartners.

Functieomschrijving:
De loodgieter richt zich voornamelijk op het waterzijdig / CV-zijdig aansluiten van de zonneboiler op de bestaande CV-ketel. Ook het helpen en ondersteunen van het montageteam die de panelen plaatst behoort tot je takenpakket. Het verhelpen van storingen aan zonneboilers kan incidenteel voorkomen.

Functie-eisen:
  • Aantoonbare ervaring als loodgieter
  • Zelfstandig werken
  • Rijbewijs B
  • VCA is een pré

Wat we bieden:
  • Interessante, uitdagende en afwisselende projecten
  • Werkbus met alle benodigde gereedschappen
  • Mogelijkheid tot opleiding en/of cursussen
  • Salaris in overleg, afhankelijk van ervaring

Waarom jij hier wilt werken:
De zonne-energie branche is een toekomstgerichte branche die alleen maar zal groeien. De overheid is er op gericht om duurzaamheid en zonne-energie te stimuleren. Particulieren én bedrijven kunnen gebruik maken van leningen en subsidies om onder andere een zonneboiler aan te schaffen. Ook moeten gemeenten en woningcorporaties aan bepaalde richtlijnen op het gebied van duurzame energie voldoen.

Volta Solar (standplaats Heerlen) is een van de grootste spelers op het gebied van zonne-energie in Nederland en België. Als onderdeel van Volta Limburg en Essent hebben wij een gezonde financiële basis. We zijn een jong, dynamisch bedrijf met grote toekomstplannen.

Aan het begin van je werkdag staan alle benodigde materialen voor die dag al voor je klaar in het magazijn. Je werkt in een vast team en krijgt een eigen werkbus met materiaal. We zorgen voor een volle agenda, die je kunt inzien door in te loggen in ons systeem. Dit systeem biedt je tevens de mogelijkheid om digitaal te schouwen en op te leveren. Loop je ergens tegenaan op de werkvloer dan kun je altijd met kantoor bellen voor snelle ondersteuning. Bekijk hier hoe het is om bij team uitvoering te werken.

Interesse?
Sollicitaties en informatie-aanvragen kunnen gericht worden aan Kirsten Spauwen via k.spauwen@voltasolar.nl.

E-mail  k.spauwen@voltasolar.nl
Meer info  www.voltasolar.nl