Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63732

Vacature: Vakantiekracht voor MIK Kinderopvang in Sittard

VACATURENR lv-63732 (03-05-2018)


Het hart van MIK KINDEROPVANG…
… klopt al meer dan 100 jaar voor kinderen en ouders. Generaties lang bieden we betrouwbare en betaalbare kinderopvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Dat doen we op meer dan 60 locaties in Zuid-Limburg. Binnen dit gebied werken we aan een sterke verbinding met verschillende onderwijsinstellingen en andere samenwerkingspartners, om samen onze krachten te bundelen. We zetten onze rijke ervaring liefdevol en professioneel in om kinderen een krachtige start te bieden. We koersen op kwaliteit en ontwikkeling. Daarmee dagen we onszelf, de kinderen en iedereen waarmee we samenwerken uit om steeds met een nieuwsgierige blik te kijken. We omarmen de wereld om ons heen en ieders eigenheid daarbinnen.

Bij MIK…
… bouwen kinderen niet alleen mooie zandkastelen of hoge torens van blokken. Ze bouwen aan vriendschappen en vormen zichzelf in eigen tempo. Ze beleven avonturen en maken plezier. Gaan op ontdekkingstocht en leren elkaar waarderen om wie ze zijn of willen zijn. MIK bouwt samen met ouders en haar samenwerkingspartners aan de beste kinderopvang die we de kinderen kunnen geven. Een krachtige start, waarvan kinderen groeien!

Wij zoeken:

VAKANTIEKRACHTEN


Werken als vakantiekracht
Voor de zomermaanden (juni, juli, aug en sept) zoeken wij enthousiaste vakantiekrachten die, samen met onze vaste medewerkers, een onvergetelijk leuke & uitdagende zomer in onze kinderopvang verzorgen. Houd jij van voorlezen? Hutten bouwen? Dansen, stoeien én knuffelen? Trek jij je neus niet op bij het verschonen van een luier? Kleur jij graag buiten de lijntjes? Weet jij altijd wel een gek spelletje te bedenken, maar kun je ook goed luisteren? Ben je geen bangerik en durf je eigen verantwoordelijkheid te nemen? Dan hebben wij JOU nodig voor de leukste vakantiebaan !
We zetten je in bij onze kinderopvang (0 tot 4 jarigen) of buitenschoolse opvang (4 tot 13 jarigen).

Wij vragen:
Je bent minimaal 2 weken aaneengesloten beschikbaar in de zomerperiode. Je hebt een diploma MBO-PW (minimaal niveau 3) óf je volgt de PABO-opleiding (en hebt een overgangsbewijs van het 3e naar het 4e jaar) óf je rond bijvoorbeeld de HBO opleiding Social Work (met richting Sociaal Pedagoog) dit schooljaar af. Ook met een andere afgeronde opleiding op pedagogisch, verzorgend, cultureel, kunstzinnig of sportief gebied op minimaal MBO-niveau 3 kun je als vakantiekracht bij ons komen werken.

Jij krijgt:
Een contract voor de beschikbare periode. Samen bekijken we welke dagen en voor welke locaties je beschikbaar bent. Het salaris is conform CAO-Kinderopvang en bedraagt minimaal €12,46 bruto per uur. Misschien wil je na de zomer (naast je studie) werkzaam blijven als Flexwerker?
Een vakantiebaan bij MIK opent deuren 

Interesse?
Neem contact op met Tijn Beekmans (Personeelszaken): 043- 3517177 of stuur je CV met begeleidende brief onder vermelding van vacaturenummer VAK.18 naar personeelszaken@mik-kinderopvang.nl.

Surf naar www.mik-kinderopvang.nl voor meer info over onze organisatie.

E-mail  personeelszaken@mik-kinderopvang.nl
Meer info  www.mik-kinderopvang.nl