Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63736

Vacature: Parttime Bodem Adviseur voor Lybrae Consultants in Maastricht

VACATURENR lv-63736 (03-05-2018)

Lybrae Consultants is een onafhankelijk projectconsultancy- en adviesbureau dat overheden en bedrijfsleven ontzorgt en oplossingen biedt bij technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken. We zijn actief binnen de vakgebieden bouwkunde, civiele techniek, milieu, ruimtelijke ordening en bestuursrecht.

We beschikken over ruim 175 adviseurs die projecten uitvoeren bij onze opdrachtgevers, waaronder gemeenten, provincies, ministeries, omgevingsdiensten, waterschappen en ingenieursbureaus.

Lybrae Consultants is onderdeel van Lybrae Nederland en is sinds 2002 actief. We hebben vestigingen in Maastricht, Eindhoven, Breda, Rotterdam en Arnhem. Onze huidige focus ligt op Zuid- en Midden-Nederland, maar we zijn in geheel Nederland actief.

In verband met de verdere uitbreiding van onze organisatie in Maastricht zijn we op zoek naar een:

BODEM ADVISEUR

Functieomschrijving:
Ben jij 16 uur per week beschikbaar voor een tijdelijk project op het gebied van bodem rapportages? Dan zoeken wij jou!

Voor een advies-, ontwerp- en ingenieursbureau in Midden Limburg zoeken we tijdelijke ondersteuning voor het team Bodem. Je komt te werken in een team met 5 ervaren collega's. Het zwaartepunt van jouw werkzaamheden ligt op het maken van Bodem Rapportages.

Opleiding:
  • Jij bent in het bezit van een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van milieukunde (of een soortgelijke opleiding).

Overig:
  • We zoeken iemand met een aantal jaar kennis en ervaring op het gebied Bodem.

Wij bieden:
Lybrae biedt je een fulltime (40 uur/week) of parttime contract voor bepaalde tijd met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering, EB-vergoeding, reiskostenvergoeding / lease-auto, mobiele telefoon en interne en externe opleidingen. Bij goed functioneren wordt je de mogelijkheid geboden voor een contract (voor onbepaalde tijd).

Je komt te werken in een professionele projectorganisatie en je zult samen gaan werken in een dynamisch en enthousiast team, waarin klanten én medewerkers centraal staan.

Geïnteresseerd?
Stuur ons dan jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae bij voorkeur per e-mail (info@lybrae.nl).

Bezoek onze website www.lybrae.nl voor meer actuele vacatures en informatie over onze organisatie. Om direct naar de vacature op onze website te gaan klik hier.

Lybrae Consultants
Meerssenerweg 291
6224 AJ MAASTRICHT
Contactpersoon: Nancy Simons
Tel: 043- 604 90 00

Solliciteren
E-mail  info@lybrae.nl
Meer info  www.lybrae.nl