Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63745

Vacature: Teamleaders Production voor Sekisui Alveo in Roermond

VACATURENR lv-63745 (03-05-2018)

Productontwikkeling en een state-of-the-art productieproces zijn de belangrijkste elementen van onze business strategie.

Met 400 medewerkers in onze state-of-the-art plant in Roermond ontwikkelt en produceert Sekisui Alveo BV polyolefine foam producten voor diverse industriële marktsegmenten. Deze producten worden door ons hoofdkantoor Sekisui Alveo AG op de markt gebracht.

Sekisui Alveo AG, gevestigd in Luzern (Zwitserland), is met 600 medewerkers de preferred supplier op de Europese markt met betrekking tot de productie en distributie van foam. Het aanhoudende succes is gebaseerd op continue innovatie en zorgvuldig opgebouwde relaties met onze klanten.

Vanwege uitbreiding zijn we op zoek naar meerdere

TEAMLEADERS PRODUCTION

5-ploegendienst


In deze functie geef je leiding aan een team van 15 tot 30 Proces Operators. Je draagt bij aan de juiste motivatie, houding en continue ontwikkeling van je team. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het realiseren van de productie planning en afdelingsdoelstellingen en het verbeteren van productieprestaties.

Je belangrijkste taken omvatten
  • het coördineren van de werkzaamheden door o.a. zorg te dragen voor een optimale inzetbaarheid, het stellen van prioriteiten en de beschikking te hebben over de juiste kennis en vaardigheden;
  • de dagelijkse operationele leiding door middel van coaching, begeleiding, motiveren en aansturing van je team;
  • het sturen op meetbare kpi's;
  • het signaleren en analyseren van knelpunten waaruit proactief verbetervoorstellen worden geïnitieerd;
  • het realiseren van een zo optimaal mogelijk productieresultaat in zowel kwalitatieve als kwantitatieve zin.

Wat wij van een kandidaat verwachten
Je hebt een coachende stijl van leidinggeven wat je in staat stelt het beste uit jouw team te halen. Ook beschik je over een standvastig en kordaat karakter, kun je goed delegeren en onder druk beslissingen nemen. Je bent daarnaast toegankelijk, empathisch en communicatief vaardig in de Nederlandse taal en je beheerst de Engelse taal. Je komt volledig tot je recht in een hectische productie omgeving. Je bent in staat het overzicht te behouden, juist als het druk is.

Naast een MBO+ werk- en denkniveau heb je aantoonbare leidinggevende ervaring in een productieomgeving. Je beschikt minimaal over een MBO diploma in een technische richting. Tevens ben je bereid om je te blijven ontwikkelen. Hoewel je de functie in een 5 ploegendienst uitvoert, ben je tevens bereid om indien nodig in een ander ploegenrooster te werken.

Wat een kandidaat van ons kan verwachten
Naast een passend salaris bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand en pensioenvoorzieningen. Je bent werkzaam binnen een organisatie met een prettige werksfeer, goede arbeidsomstandigheden en ruime ontplooiingsmogelijkheden.

Meer informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met May Zeelen (Production Department Manager) via het telefoonnummer 0475-354 354. Je sollicitatie kun je per e-mail versturen naar sollicitatie@sekisuialveo.com onder vermelding van Teamleader Production.

Een assessment zal deel uitmaken van de procedure.
Daarnaast vragen we nieuwe medewerkers om een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen bij het aangaan van een arbeidsovereenkomst. Aan een Verklaring Omtrent Gedrag zijn kosten verbonden. Deze kosten komen voor rekening van de medewerker.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  sollicitatie@sekisuialveo.com
Meer info  www.SekisuiAlveo.com