Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63753

Vacature: Senior Projectmanager voor HuisartsenOZL in Oostelijk Zuid-Limburg

VACATURENR lv-63753 (04-05-2018)


HuisartsenOZL is een zorggroep waarbij 132 vrijgevestigde huisartsen in de regio Oostelijk Zuid-Limburg verenigd zijn. Deze zorgorganisatie van, voor en door huisartsen organiseert de 24-uurs huisartsenzorg en faciliteert haar partners onder andere op het gebied van verbetering van kwaliteit van zorg, innovatie en informatie.
Binnen de proeftuin MijnZorg in Oostelijk Zuid-Limburg werken zorgpartijen intensief samen om conform de Triple Aim doelstelling, de ervaren kwaliteit van zorg te verbeteren, de zorgkosten te beteugelen en de gezondheid van de populatie te verbeteren. HuisartsenOZL is als mede initiatiefnemer en als één van de 4 kern coalitiepartners kartrekker en mede verantwoordelijke voor de (door)ontwikkelingen en resultaten van de proeftuin.

SENIOR PROJECTMANAGER (M/V)

28 – 32 uur per week


Functie-informatie:
Voor twee deelprojecten binnen de proeftuin MijnZorg (PlusPraktijken en Zorgcontinuüm Parkstad) zijn wij op zoek naar een senior projectmanager.
Het eerste project, PlusPraktijken, is een innovatief project binnen een aantal huisartsenpraktijken in de OZL regio, waar gewerkt wordt aan de huisartsenpraktijk van de toekomst.
Het tweede project, Zorgcontinuüm Parkstad, richt zich op het creëren van een zorgcontinuüm voor ouderen in het een kwetsbare positie, waarbij nauw samen wordt gewerkt met o.a. het ziekenhuis (Zuyderland MC), als ook de ouderenzorg organisaties in de regio (Meander, Sevagram en Cicero).
Je taken bestaan uit een goede inrichting van de projectorganisatie en het maken en bewaken van de projectplanning. Je spreekt de projectdeelnemers op uitvoering en voortgang van de activiteiten aan en je bewaakt het (project)budget, vraagt offertes aan en beoordeelt deze, onderhandelt en maakt afspraken met leveranciers die bij de projecten betrokken zijn.
De resultaten van de diverse interventies binnen het project verzamel en analyseer je voor overleg met het projectteam waarna je verbeterplannen opstelt.
Je levert, mede op basis van best practices, input voor de inhoudelijke doorontwikkeling van het PlusPunt-concept
In de rol van projectmanager, wordt nadrukkelijk ook een bijdrage verwacht in de doorontwikkeling en innovatie van beide projecten.
Over de projectstatus rapporteer je aan de Projectgroep, de Raad van Bestuur en de Stuurgroep MijnZorg.

Profiel:
Deze functie vraagt om een stevige en initiatiefrijke projectmanager met een HBO- of academisch werk- en denkniveau en een relevante opleiding (HBO+) op het gebied van bedrijfskunde of projectmanagement. Je beschikt over ruime achtergrondkennis en/of brede ervaringskennis in projectmanagement en procesverbetering in een, bij voorkeur complexe, zorgomgeving.
Je hebt aantoonbare ervaring in verandertrajecten, een visie op de gezondheidszorg in het algemeen en over de gezondheidszorg in de eerste lijn in het bijzonder.
Als persoon beschik je over organisatiesensitiviteit, wek je snel vertrouwen en ben je toegankelijk. Je hebt gevoel voor interne en externe verhoudingen, bent een stevige gesprekspartner, weet richting te geven en tegengestelde belangen te overbruggen. Je bent ambitieus en proactief en blijft ook bij weerstand en tegenslag resultaatgericht en daadkrachtig. Tot slot heb je ervaring met complexe cijferanalyse in Excel en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wij bieden:
Een interessante en uitdagende functie in een ambitieuze omgeving en een honorering die aansluit bij je opleiding en ervaring, passend binnen de CAO Huisartsenzorg.

Informatie:
Voor vragen en/of nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Marijn Verburg (045-7470043 | ma-di-do) en voor arbeidsvoorwaardelijke vragen met Ingrid Grooten voor (045-7470042 | ma-di-do-vrij).

Sollicitatie:
Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan vóór 17 juni 2018 je sollicitatie met cv per e-mail naar Huisartsen OZL BV, t.a.v. Ingrid Grooten, manager P&O Huisartsen OZL, mailadres: vacature@hozl.nl.
De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op 21 juni a.s. in de ochtend. Kandidaten die wij uitnodigen ontvangen op 18 of 19 juni bericht.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.

E-mail  vacature@hozl.nl
Meer info  www.hozl.nl