Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63754

Vacature: Parttime Logistics Document Specialist voor BRB International in Ittervoort

VACATURENR lv-63754 (04-05-2018)

LOGISTICS DOCUMENTS SPECIALIST

24u per week, Locatie: Ittervoort


Wil jij graag werken in een dynamische en flexibele organisatie waar klantgerichtheid voorop staat en er veel ruimte is voor eigen inbreng? Lees dan snel verder!

Dit is BRB International BV:
BRB International BV is een onderneming actief in het leveren, ontwikkelen, produceren en verkopen van chemicaliën, smeermiddelen, siliconen en additieven. Door middel van het bieden van grote flexibiliteit en snelle levertijden onderscheiden wij ons van grotere concurrenten, evenals door onze focus op R&D, Global Supply chain en unieke klantgerichte producten. Vanuit onze faciliteiten in Ittervoort worden de producten wereldwijd verkocht. Daarnaast beschikt de organisatie over faciliteiten in onder andere UK, Singapore, Turkije, Zuid Afrika, Hong Kong, China, Maleisië, Duitsland en Polen. Onze afnemers bevinden zich in diverse uiteenlopende branches, zoals automotive, olie/petrochemie en personal care. Wereldwijd werken circa 260 medewerkers voor BRB.

Je toegevoegde waarde als Logistics Documents Specialist:
Als Logistics Documents Specialist initieer, organiseer en monitor je de documenten die nodig zijn voor de internationale zendingen. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het waarborgen van een optimale documentenstroom van de geplande zendingen, zodanig dat deze op een veilige, efficiënte wijze en conform compliance kunnen worden uitgevoerd. Je bent daarbij het aanspreekpunt voor het ontbreken van en problemen met de documenten. Dit alles conform de gestelde procedures, veiligheidseisen, wet- en regelgeving en de afspraken met de klanten. Je rapporteert aan de Team Leader Logistics.

Verder zijn je werkzaamheden o.a.:
 • Het opmaken en controleren van de B/L en overige transport documenten;
 • Het factureren van de Global (export) zendingen en het versturen van koerier enveloppen;
 • Het organiseren van Certificaten van Oorsprong (CvO) en het afhandelen van Letter of Credit (LC);
 • Het administratief afhandelen van rechtstreekse zendingen (DDEL);
 • Het voorkomen van wachtkosten en het voorkomen van vertragingen van import zendingen;
 • Onderhouden van externe contacten (Kamer van Koophandel, Banken, Ambassades etc.);
 • Uitvoeren, monitoren en deelnemen aan logistieke en administratieve verbeterprojecten;

Jouw achtergrond als Logistics Documents Specialist:
Je vindt het een uitdaging om te werken in een omgeving waar flexibiliteit wordt gevraagd. Je bent een echte teamplayer maar bent ook in staat om zelfstandig taken te verrichten. Door structuur aan te brengen in jouw dagelijkse taken behoud je de rust op de afdeling, zelfs wanneer de omstandigheden plotseling veranderen. Je bent accuraat en secuur en zoekt naar creatieve oplossingen en bent in staat om te werken onder druk.

Verder beschik je over:
 • Een hands-on mentaliteit;
 • MBO+ werk- en denkniveau bij voorkeur in de richting van (productie)logistiek;
 • Kennis en ervaring met ERP-systemen, bij voorkeur Microsoft Dynamics AX;
 • Kennis en ervaring met logistieke en warehouse processen is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Jouw talent, werklust en energie worden beloond met:
Een verantwoordelijke functie binnen een groeiende internationale en verkoopgerichte productieorganisatie. De cultuur van de organisatie is informeel, ambitieus, dynamisch en sterk klantgericht. Daarnaast bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie & solliciteren:
Om te solliciteren klik je op de button 'Solliciteer'. Hier kun je jouw CV én motivatiebrief achterlaten. Geef hierbij duidelijk aan waarom je voor deze functie in aanmerking wilt komen.
Voor nadere informatie over de procedure kun je contact opnemen met Esmee Dirckx, Junior HR Advisor. Voor vragen inzake de functie kun je contact opnemen met Frank Stammen, Team Leader Logistics. Beide zijn te bereiken op 0475-560300.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.brb-international.com