Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63755

Vacature: Managing Director voor PlusPunt Medisch Centrum in Heerlen

VACATURENR lv-63755 (04-05-2018)


PlusPunt Medisch Centrum is een joint venture van Huisartsen Oostelijk Zuid-Limburg en Zuyderland Medisch Centrum, waar huisartsen en medisch specialisten onder één dak samen werken. Voordeel daarvan is een snelle diagnose en eventuele behandeling met korte wachttijden en optimale service voor de patiënt en huisarts. Streven van het centrum is om zoveel mogelijk zorg in de eerste lijn te houden onder regie van de huisartsen: “de juiste zorg op de juiste plaats”. Het overkoepelend doel hierbij is het realiseren van triple aim zorg: betere kwaliteit van zorg, een meer tevreden patiënt en lagere zorgkosten.
In de doorontwikkeling van dit MijnZorg-project ligt de focus op het zorgcontinuüm ouderen en chronische zieken en het meer inzetten van zorg op afstand (e-consulten, eHealth).

Voor PlusPunt Medisch Centrum zoeken wij een

MANAGING DIRECTOR (M/V)

Innovatieve ondernemer – daadkrachtig leider met oog voor resultaat en mens – Verbinder met organisatiesensitiviteit

Voor 28 tot 32 uur per week


Functie-informatie:
U bent verantwoordelijk voor de integrale bedrijfsvoering (budgetbewaking, personele aansturing en kwaliteitsbeleid) en de aansturing van alle activiteiten binnen en rondom het PlusPunt. Als managing director staat u voor een optimale service aan de patiënt en verwijzer en weet u de organisatie en processen effectief en doelmatig vorm te geven. U geeft leiding aan een team van verpleegkundigen, doktersassistenten en laboranten. U wordt daarbij geassisteerd door een operationeel manager. Voor de huisartsen en medisch specialisten bent u het eerste aanspreekpunt.

Als ondernemer focust u zich op de groei van het PlusPunt Medisch Centrum en als innovator geeft u mede vorm aan de doorontwikkeling van het PlusPunt Medisch Centrum naar een profiel gericht op chronisch zieken en ouderen. Hierbij zullen ook nieuwe zorgconcepten zoals e-health en zorg op afstand, vorm moeten worden gegeven.

U rapporteert aan de Raad van Bestuur van het PlusPunt Medisch Centrum (personele unie met de Raad van Bestuur van Huisartsen OZL). U neemt deel aan het overleg van de Raad van Bestuur met de Raad van Commissarissen van het PlusPunt Medisch Centrum.

Profiel:
U heeft een relevante academische opleiding gevolgd (of een opleiding op Hbo+-niveau aangevuld met een masteropleiding) en u beschikt over meerdere jaren ervaring in het leidinggeven aan (medische) professionals. Daarbij bent u in staat alle betrokken partijen in veranderprocessen mee te nemen en te positioneren. Door uw inlevingsvermogen en overtuigingskracht weet u partijen in beweging te brengen en de doelen te realiseren.
U beschikt over een coachende stijl van leidinggeven, bent open, constructief en in staat mensen met elkaar te verbinden. U bent een proactief, ondernemend en een hands on type met een sterke persoonlijkheid. U werkt zelfstandig, hebt een goed analytisch en probleemoplossend vermogen en een gestructureerde wijze van werken. U heeft geduld, doorzettingsvermogen en de diplomatie om met tegenstrijdige belangen om te gaan.

Wij bieden:
Een interessante en uitdagende functie in een ambitieuze op innovatie gerichte onderneming en een marktconform honorering die past bij uw opleiding en ervaring.

Informatie:
Voor vragen over de functie-inhoud kunt u contact opnemen met Esther van Engelshoven, voorzitter raad van bestuur (045-7470020) en voor arbeidsvoorwaardelijke vragen of vragen over de procedure kunt u bellen met Ingrid Grooten, manager P&O (045-7470042, afwezig op woensdag).

Sollicitatie:
Uw belangstelling voor deze vacature kunt u per e-mail kenbaar maken door vóór 4 juni a.s. een sollicitatie met cv te mailen naar Huisartsen OZL BV, t.a.v. de manager P&O: vacature@hozl.nl.
De kandidaten die wij in de selectieronde opnemen, ontvangen uiterlijk 8 juni a.s. bericht.
De selectiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 13 juni a.s. tussen 11:00 en 15:00 uur.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.

E-mail  vacature@hozl.nl
Meer info  www.hozl.nl