Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63761

Vacature: Suczesmanager voor Koenen en Co in Roermond

VACATURENR lv-63761 (04-05-2018)

KOENEN EN CO ZOEKT EEN

suczesmanager v/m (vestiging Roermond)

DIE SOMS DE TELEFOON NIET OPNEEMT

Natuurlijk ben je bijna altijd en overal bereikbaar. Maar toch. Je staande houden in deze overal-en-altijd-bereikbare wereld vraagt ook het vermogen om de telefoon soms níet op te nemen. Dat onderscheidt jou van de u-vraagt-wij-draaien adviseurs.

Je bent voor onze mkb(+) klanten een commerciële business-partner. Als generalist overzie je complexe structuren en abstracte processen en weet je voor welke keuzes ondernemers staan. Gecombineerd met je kennis van de markt en je natuurlijke inlevingsvermogen doorzie je feilloos de latente pijn en leg je gevraagd en ongevraagd de vinger op de zere plek. Je adviezen zijn altijd eerlijk - ook als ze impopulair zijn. En dat levert vertrouwen en draagvlak op.

Samen met een team specialisten bouw je met ondernemers aan hun dromen. Maar je bent wakkerder dan ooit. Positief ook. Je begrijpt dat je vanuit vertrouwen en samenwerken verder komt. Als verbinder weet je welke specialisten en adviseurs je bij een klus moet betrekken voor het beste resultaat.

Koenen en Co laat ondernemers suczesvol ondernemen. Suczes schrijven we niet zomaar met een z. Om maximaal resultaat te bereiken, moet een onderneming op zes dimensies gezond zijn: Strategie, Management, Innovatie, Personeel, Processen en Financiën. We begeleiden de klant bij het totale plaatje en dat maakt ons samen veelzijdig. We werken met 270 professionals vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo, en zoeken mensen die samen met ons iedere dag beter willen worden. Door te doen. Continu verbeteren zit in ons dna.

Opleiding en ervaring: Je hebt een hbo-diploma op zak en minstens vijf jaar relevante commerciële werkervaring bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening.

Is deze functie op jouw lijf geschreven?
Stuur je cv en korte motivatie naar onze HR adviseur Jannick Beijers.

Suczes. Een kwestie van doen.

Solliciteren
Meer info  www.koenenenco.nl