Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63765

Vacature: Local Support Medewerker voor Data4 in Maastricht-Airport

VACATURENR lv-63765 (04-05-2018)

Wil je werken bij het leukste IT bedrijf van Nederland? Grijp dan nu je kans. Data4 zoekt nieuwe leden en vandaag zoeken we een:

LOCAL SUPPORT MEDEWERKER


Functieprofiel:
Als Local Support Medewerker ben je het visitekaartje van het bedrijf. Mensenkennis en technische kennis gaan hand in hand. Wil je niets liever dan Mensen van dienst zijn en er voor zorgen dat ze zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen? Dan zoeken wij jou!

Als Local Support medewerker ben je bij steeds wisselende opdrachtgevers betrokken, bij projecten en beheer. Uitdagende en complexe omgevingen waar je als ICT-er aan de slag gaat.

Ben jij diegene die enthousiast wordt van het oplossen van technische vraagstukken, voor elk probleem een oplossing kan bedenken en het leuk vindt om voor een jong, groeiend bedrijf aan de slag te gaan, dan is deze vacature iets voor jou!

Wensenlijst:
  • Een afgeronde MBO ICT niveau 4 opleiding. (hoger mag natuurlijk ook)
  • Minimaan 1 jaar ervaring
  • Liefde voor het ICT vak.
  • Goed gevoel voor humor

Wie zijn wij:
Data4 is een bedrijf waar hard werken en plezier nog hand in hand gaan. Waar collega’s vrienden worden. Maar ook een bedrijf met normen en waarden. Bij Data4 vinden we vier kernwaarden heel belangrijk:
  • Eerlijkheid
  • Betrokkenheid
  • Enthousiasme
  • Vakmanschap

Met als gevolg dat Data4-specialisten - al zeggen we het zelf - plezierig zijn in de omgang. Het zijn enthousiaste mensen die van hun hobby hun professie hebben gemaakt.

Bij Data4 krijg je de unieke kans om in zeer korte tijd als professional te excelleren. Als je behoort tot het team van Data4 ICT-specialisten sta je namelijk nooit alleen, je hebt de beschikking over de ruime ervaring van je mede teamleden! Onze ambitie is even simpel als uitdagend: beter te zijn dan wie dan ook. Heb je daar iets mee? Neem direct contact met ons op!

Wij zien graag jouw sollicitatie tegemoet. Je kunt je Curriculum Vitae sturen naar recruitment@data4.nl, kijk ook op www.werkenbijdata4.nl en www.data4.nl.

E-mail  recruitment@data4.nl
Meer info  www.data4.nl