Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63770

Vacature: Parttime Verzorgende IG Sevaflex voor Sevagram in Heerlen

VACATURENR lv-63770 (04-05-2018)

Sevagram is een onderscheidende maatschappelijk betrokken zorgorganisatie, die merkbaar betere mensgerichte zorg biedt in de regio's Parkstad en Heuvelland. 1800 Medewerkers en 1100 vrijwilligers zijn, elke dag weer, betrokken, gepassioneerd, innovatief en resultaatgericht, aan het werk oftewel bieden 'Zorg met Bezieling'. Sevagram kent zestien zorgcentra, één geriatrisch revalidatiecentrum, drie hospices en één zorgboerderij.

Wil jij graag je eigen diensten inplannen en je eigen rooster bepalen? Of juist voor langere duur gekoppeld worden aan een vaste locatie? Lees dan verder.

Voor de Sevaflex zoekt Sevagram een:

VERZORGENDE IG SEVAFLEX (20-28 UUR PER WEEK)

Als verzorgende bij Sevagram ben je, samen met een aantal collega’s, verantwoordelijk voor de volledige zorgverlening en continuïteit ervan. Je voelt goed aan wat een cliënt wil en nodig heeft, en probeert te allen tijde in die behoefte te voorzien. Je werkt mee in de dagelijkse verzorging. Je levert een bijdrage aan de kwaliteit van leven van de cliënt. Dit doe je onder meer door je in te leven in zijn situatie en – daar waar dat mogelijk is – naar zijn wens te handelen.

Taken en werkzaamheden
Als verzorgende neem je de lichamelijke verzorging van cliënten voor je rekening en verleen je volledige zorg op basis van het zorgdossier. Daarnaast lever je een bijdrage aan de kwaliteit van leven van onze cliënten, door ze (geheel conform de Planetree-visie die binnen Sevagram centraal staat) extra aandacht te geven. Je bent cliënten behulpzaam bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en ben je nauw betrokken bij andere activiteiten in het kader van een zinvolle dagbesteding. Ook onderhoud en reinig je verpleegmaterialen en verricht je administratieve handelingen, zoals het schrijven van dagrapportages en het invullen van bijvoorbeeld medicijnlijsten.

Wat kun jij ons bieden?
Omdat je in deze functie ook te maken krijgt met de psychische en sociale aspecten van de zorg is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat. Dagelijks voer je gesprekken met cliënten. Deze kunnen gaan over de zorg zelf, maar ook betrekking hebben op alledaagse onderwerpen. Sociale vaardigheden, met name tact en hulpvaardigheid, zijn van belang bij het ondersteunen van cliënten. Verder vragen wij:
  • Om deze functie goed te kunnen uitoefenen dien je te beschikken over een afgeronde opleiding verzorgende IG niveau 3;
  • In het bezit van BHV diploma of de bereidheid deze nog te behalen;
  • Bekwaamheid om zelfzorg van cliënten te stimuleren;
  • Bereidheid tot werken in alle voorkomende diensten;
  • In het bezit van rijbewijs en eigen vervoer;
  • Ben je starter of recent afgestudeerd? Ook dan kun je reageren op deze uitdagende functie.

Sevaflex
Als Verzorgende IG binnen de Sevaflex ben je een belangrijke spil in een dynamische omgeving. De Sevaflex biedt een unieke kans om ervaring op te doen binnen de diverse verpleeg- en zorgcentra en geriatrische revalidatie zorg van Sevagram. Aan de hand van je beschikbaarheid en conform je contracturen zal je daar waar nodig is, in de organisatie worden ingezet. Zo kan het zijn dat je de ene dag in een verpleeghuis werkt en de andere dag binnen de geriatrische revalidatie. Of word je voor langere duur gekoppeld aan een afdeling. Medewerkers van de Sevaflex worden ingezet als aanvulling van het basisteam, bij ziekteverzuim, tijdens vakanties en ter vervanging van zwangerschapsverlof.

Wat bieden wij jou?
Deze functie betreft een parttime dienstverband voor gemiddeld 20-28 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
Het salaris bij deze functie bedraagt, conform FWG 35 cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT), maximaal € 2.566 op basis van 36 uur. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Solliciteren
Heb jij interesse in deze functie, reageer dan nu via de link op de website met je cv en motivatiebrief.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen.
Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
E-mail  vacatures@sevagram.nl
Meer info  www.sevagram.nl