Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63801

Vacature: Planner voor Interzuid Transport in Venlo

VACATURENR lv-63801 (07-05-2018)

Interzuid Transport B.V., gevestigd te Venlo is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in het verzorgen van internationaal transport en expeditie en maakt o.a. gebruik van de logistieke faciliteiten binnen de Ewals Group, een netwerk dat al jarenlang bestaat en zich laat kenmerken door kwaliteit.
Interzuid Transport B.V. biedt oplossingen voor alle grote en kleine projecten en biedt o.a.:
  • het organiseren van een volledige transportbegeleiding
  • het regelen / organiseren van het benodigde equipment

Interzuid Transport B.V. is onderdeel van de Ewals Group; een internationale logistieke dienstverlener die een vooraanstaande positie inneemt op de internationale transport- en distributiemarkt. Met een eigen netwerk van kantoren, transportondernemingen en warehouses zijn wij in staat om klanten een totaalpakket aan te bieden.

Met een vloot van ruim 3000 eenheden bieden onze ruim 2000 medewerkers in 16 landen aan diverse Europese topbedrijven in o.a. de automobiel-, retail- en elektronica-industrie een optimale dienstverlening. Wij zoeken nieuwe, enthousiaste mensen die in een dynamische markt met ons mee willen groeien.

Ter versterking van ons team op onze vestiging in Venlo, zijn wij op zoek naar een fulltime (40 uur)

PLANNER


In de functie van Planner ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoer van de transportopdrachten middels ons Transport Manangement Systeem (TMS).
Na een gedegen inwerkperiode zullen de taken en verantwoordelijkheden onder andere bestaan uit:
  • Boekingen van klanten verwerken en opvolgen in ons TMS systeem;
  • Het in- en verkopen van ladingen;
  • Combineren van transportopdrachten;
  • Optimaliseren van de planning;
  • Instrueren en opvolgen van chauffeurs en/of subcontractors;
  • Dagelijks vergaren van marktkennis.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een gedreven en commercieel ingestelde MBO+ kandidaat die aan de start van zijn carrière staat en die graag ervaring in de transportsector op wil doen!
Je hebt affiniteit met bovengenoemde transportsector. Je weet van aanpakken; je bent handig met verschillende computersystemen maar bovenal ben je bereid om te leren. Daarnaast heb je een goede kennis van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal, dan nodigen wij je uit om te reageren!

Wat bieden wij?
Een plezierige werkomgeving binnen een internationaal georiënteerd familiebedrijf waarin we voortdurend naar vernieuwing streven. Een uitdagende functie met een afwisselend, breed takenpakket. De sfeer bij ons is collegiaal en informeel. Naast onze marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden kennen wij nog diverse prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals diverse collectieve verzekeringen, fiets-privéregeling en opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je meer informatie, neem dan contact op met de heer Paul Sonnemans, op telefoonnummer 077 3243157 / paul.sonnemans@interzuid.nl

E-mail  paul.sonnemans@interzuid.nl
Meer info  www.interzuid.nl