Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63809

Vacature: Opleiding tot GGZ Verpleegkundig Specialist voor Mondriaan in Heerlen

VACATURENR lv-63809 (08-05-2018)


Voor interne en externe kandidaten

Verbreed je professionele horizon:

VOLG DE OPLEIDING TOT GGZ VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST,

startend op 1 januari 2019


Bent u een ervaren verpleegkundige of SPV, die zich verder wil verdiepen in het GGZ verpleegkundig beroepsdomein en een steentje wil bijdragen aan de ontwikkeling van het beroep? In samenwerking met MET GGZ biedt Mondriaan u de mogelijkheid die ambitie om te zetten in een concrete en goed gefaciliteerde opleiding tot GGZ Verpleegkundig Specialist (Opleiding GGZ-VS).

De driejarige opleiding GGZ-VS is door de Registratiecommissie Specialismen Verpleegkunde (RSV) erkend. De opleiding includeert de tweejarige opleiding Master in Advanced Nursing Practice in de GGZ (ANP/GGZ).

Duur:
De opleiding is een combinatie van werken en leren en duurt inclusief de praktijkleerperiode drie jaar. Tijdens de opleiding werkt u 36 uur per week. Eén dag in de week is een cursusdag. Een 32-urige werkweek is eventueel mogelijk en bespreekbaar; de praktijkleerperiode wordt in dat geval met drie ą vier maanden verlengd.

Toelatingseisen:
De kandidaat beschikt over een buitengewone staat van dienst en opleiding:
  • Geregistreerd in het verpleegkundig beroepsregister, artikel 3, Wet BIG;
  • In bezit van een diploma HBO-verpleegkunde (Bachelor getuigschrift);
  • Minimaal twee jaar werkervaring (minimaal 0,8 fte) als verpleegkundige in de GGZ. Aantoonbaar bovengemiddeld functioneren blijkend uit een door de kandidaat samengesteld portfolio dat voldoet aan de door GGZ-VS gestelde eisen (zie hier) - eventueel kan hulp gegeven worden bij samenstelling van het portfolio);
  • Beheersing van de Engelse taal.

Kandidaten die niet voldoen aan de toelatingseis van het HBO-V diploma, kunnen alsnog tot de opleiding worden toegelaten wanneer deze in het bezit zijn van:
  • een getuigschrift MBO-Verpleegkunde óf een inservice A-, B- of Z-diploma, aangevuld met een aanpalend bachelor getuigschrift in de gezondheidszorg. Onder aanpalend wordt verstaan: bachelor psychologie, bachelor sociaal pedagogische hulpverlening en bachelor maatschappelijk werk. Indien de kandidaat meent dat zijn bachelor opleiding anders dan voornoemd - eveneens behoort tot de aanpalende opleidingen wordt dit ter beoordeling voorgelegd aan de examencommissie.
  • een inservice A-, B- of Z-diploma, aangevuld met een onafhankelijk assessment dat is afgenomen om alsnog het HBO denk- en werkniveau aan te tonen.

Salaris en arbeidsvoorwaarden in- en externe kandidaten:
De kosten voor het volgen van de opleiding worden door de instelling vergoed. De CAO Geestelijke Gezondheidszorg is van toepassing. Het salaris is volgens FWG 50 minimaal € 2.091,- en maximaal € 3.467,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (niveau 1 juli 2018).
  • Voor interne kandidaten geldt dat bij een hogere, huidige inschaling het salaris gedurende de opleiding zal worden bevroren.
  • Voor externe kandidaten geldt dat zij een leer-arbeidsovereenkomst zullen ontvangen voor de duur van de opleiding.

Informatie en aanmelding:
Schriftelijke informatie over de opleiding, de sollicitatieprocedure en het aanmeldingsformulier is beschikbaar op de website of via het bedrijfsbureau Mondriaan Academie: 088-506 6477/6395.

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer D.G.H.J.B. Robroek, praktijkopleider, (tel: 06-13681153 / e-mail: d.robroek@mondriaan.eu), of bij Bedrijfsbureau Mondriaan Academie: 088-506 6477/6395.

Belangstellenden kunnen reageren (inclusief de documenten zoals beschreven bij zie hier pag. 2 fase 1) tot uiterlijk 25 augustus 2018 via onderstaande link

Solliciteren
Meer info  www.mondriaan.eu