Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63820

Vacature: Parttime Medewerker Financiele Administratie voor Clou in Nuth

VACATURENR lv-63820 (08-05-2018)

Clou B.V. ontwerpt, ontwikkelt en produceert hoogwaardige designproducten voor de badkamer. Ons assortiment wordt verkocht in Europa, Rusland en Israël. Elk jaar komen er weer nieuwe markten bij. Clou producten onderscheiden zich door design, kwaliteit, materiaalgebruik en gebruiksvriendelijkheid. Gedetailleerde informatie over Clou en onze producten vindt u op www.clou.nl.

Voor de afdeling financiële administratie zijn wij op zoek naar:

MEDEWERK(ST)ER FINANCIËLE ADMINISTRATIE (PARTTIME)

Profiel
Als medewerker financiële administratie bent je medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van de voorraad en crediteurenadministratie. Je verzorgt de dagelijkse facturering. Je onderhoudt de stamgegevens, je voert controles uit en incidenteel ben je belast met het boeken van bankafschriften. Je zorgt voor eenvoudige managementoverzichten. Digitale archiefwerkzaamheden en postverwerking behoren ook tot de taken. Bij piekmomenten assisteert je de afdeling verkoop binnendienst.

Functie-eisen
  • Je beschikt over een functiegerichte opleiding op mbo-niveau 3-4, Financieel Administratief Medewerker, en hebt enige jaren ervaringen in een soortgelijke functie.
  • Je hebt ervaring in het gebruik van een boekhoudprogramma bij voorkeur Exact Globe en van MS Office.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je kunt verantwoordelijkheid nemen, bent een vastbijter en kunt zelfstandig en zeer accuraat werken.
  • Je kunt goed in teamverband werken en hebt een flexibele werkhouding.

Beschik je niet over bovenstaande vaardigheden, dan heeft het geen zin om naar deze functie te solliciteren.

Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende functie met mogelijkheden tot ontwikkeling. Je gaat werken in een moderne, enthousiaste, teamgerichte en internationale organisatie die graag de schouders onder de uitdagingen van deze tijd zet. Het spreekt voor zich dat de juiste kandidaat passend wordt beloond.

Belangstelling
Als je belangstelling hebt voor deze functie stuur dan een gemotiveerde brief met CV naar mme@clou.nl of naar Miriam Meertens, Clou BV, Postbus 22170, 6360 AD Nuth.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

E-mail  mme@clou.nl
Meer info  www.clou.nl