Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63825

Vacature: Junior/Senior Projectmanager voor Xonar in Maastricht

VACATURENR lv-63825 (08-05-2018)

JUNIOR/SENIOR PROJECTMANAGER


XONAR

Werkveld: Jeugdzorg
Soort vacature: Overige functies
Dienstverband: Bepaalde tijd (tijdelijk dienstverband)
Uren in de week: 36
NLQF: NLQF 7

XONAR is dé jeugdzorgaanbieder in Zuid Limburg. Wij bieden hulp bij opgroei- en opvoedproblemen aan kinderen, jongeren en hun gezinnen. Ook vrouwen en kinderen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld kunnen bij ons terecht voor hulp en ondersteuning. Verder bieden wij opvang en begeleiding aan alleenstaande minderjarige vreemdelingen. Wij hebben zo’n dertig locaties, verspreid over het zuiden van Limburg en we werken samen met ruim zeshonderd pleeggezinnen.

Functieomschrijving
Wat ga je doen?
 • Je ontwikkelt beleid in samenhang met de transformaties binnen het jeugdzorgdomein. Onderwerpen die passeren zijn onder meer: zorginkoop, productontwikkeling en transformatieve zorg.
 • Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitwerken en aansturen van projecten in diverse expertise gebieden.
 • Je zoekt naar continue verbetering, versterking en doorontwikkeling van XONAR expertise gebieden.
 • Je maakt een haalbaar en smart projectplan, monitort en stemt af met diverse stakeholders hoe het plan verloopt.
 • Je zorgt dat de onder jouw hoede vallende projecten zodanig aangestuurd worden dat het project binnen de afgesproken doorlooptijd, budget en criteria gerealiseerd worden.

Hoe ga je het doen?
 • In de rol als ‘Beleidsmaker’
Je draagt bij aan en initieert nieuw beleid op het gebied van jeugdzorg. Je doet kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Je monitort landelijke en regionale ontwikkelingen. Sondeert in onze eigen organisatie, abstraheert en analyseert.
 • In de rol als ‘Organisator’
Je zet diverse ideeën en plannen om in praktisch uitvoerbare taken en activiteiten. Je brengt daarbij overzicht en structuur aan. Je schept randvoorwaarden voor een goede uitvoering en zorgt ervoor dat resultaten binnen beschikbare middelen kunnen worden gerealiseerd.
 • In de rol als ‘Regisseur’
Je zoekt met verschillende partijen naar mogelijkheden om taken en verantwoordelijkheden over te dragen. Je bent stimulerend, faciliterend en proces-begeleidend. Aan de ene kant moet je sturen, aan de andere kant is het van belang om los te laten. Je stimuleert samenwerking en zorgt voor optimale inzet om resultaten en doelen te behalen.

Je hebt:
 • Een academisch werk en denkniveau en bij voorkeur een academische opleiding aangevuld met een opleiding in project-/programmamanagement;
 • Relevante ervaring met projectmatig werken en implementeren van nieuwe concepten en projecten. Voor Senior rol min 5 jaar werkervaring;
 • Ervaring met beleidsontwikkeling op sociaal terrein en je weet ook hoe je interactief beleid ontwikkelt;
 • En je weet wat er maatschappelijk speelt.

Je bent:
Op je plek als project manager. Ondernemend, innovatief en nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen. Voortdurend op zoek naar verbetering, communicatief, stressbestendig, resultaat- en procesgericht.

Wij vragen
Wij willen ons team uitbreiden met 2 fulltime (36 uur) collega’s in de functie van:

Junior/Senior Projectmanager

De project managers zullen onderdeel uitmaken van het Team Beleid Innovatie en Strategie
(BIS). De projectmanagers rapporteren aan de Programma Manager Transformatie.
De nieuwe collega’s gaan samenwerken in een team van beleidsadviseurs/projectleiders. Hij/zij zal in samenspraak met bestuurder en management uitvoering geven aan nieuwe initiatieven voortvloeiend uit ons transformatie plan 2018-2023. Dit betreffen grootschalige, organisatie brede en organisatie overstijgende projecten en/of deelprojecten ervan.

Dienstverband
Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar. Naast een prima salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals:
 • Een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering
 • 25 verlofdagen per jaar op fulltime basis
 • Mogelijkheid tot deelname aan het fietsplan
 • Bedrijfsfitnessregeling
 • Collectieve zorgverzekering

Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Werktijden
De werktijden zijn in onderling overleg. De werklocatie is onze kantoorlocatie Maasdomein te Randwycksingel 35, 6229 EG Maastricht.

Salaris
Inschaling in schaal 10 (Junior) of 11 (Senior) van de CAO Jeugdzorg.

Informatie
Kun jij je vinden in bovenstaande? Reageer dan vóór vrijdag 25 mei 2018 via sollicitatie@xonar.nl o.v.v. vacaturenummer 18-16. Voor meer informatie over de functie kun je op 16 mei tussen 10.00 en 11. 00 uur contact opnemen met Elvira Lindelauf, teamcoach HR, via 06-52 57 02 28.

Meer informatie over XONAR vind je op www.xonar.nl. Voor externe sollicitanten zal een online assessment onderdeel uitmaken van de procedure.

Solliciteren
Organisatie XONAR
E-mail sollicitatie@xonar.nl
Vacaturenummer 18-16
Contactpersoon naam Elvira Lindelauf
Contactpersoon functie Teamcoach HR
Plaatsingsdatum 08/05/2018
Sluitingsdatum 25/05/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  sollicitatie@xonar.nl
Meer info  www.xonar.nl