Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63827

Vacature: Industrial Engineer voor Elco in Kerkrade via Limbourg & Partners

VACATURENR lv-63827 (08-05-2018)

Limbourg & Partners® is een gespecialiseerd intermediair in executive search en interim-management voor topkader op de Euregionale arbeidsmarkt. Limbourg & Partners werft, selecteert en plaatst zowel “high potentials” als (top)managers op tijdelijke alsook permanente basis bij, en voor ondernemingen en instellingen; garandeert volledige discretie, een hoog inlevingsvermogen en een flexibele instelling; biedt snel en alert oplossingen waarbij de eisen en wensen van de klanten (organisatie en kandidaat) centraal staan.

Elco B.V., gevestigd in Kerkrade en onderdeel van de Ariston Thermo Group, is een vooraanstaand leverancier van hoogwaardige (condenserende) verwarmingstechnologie voor met name niet huishoudelijke toepassingen. Rendamax ontwikkelt en produceert ketels voor CV-, tapwater- en zwembad verwarming.

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een Industrial Engineer

Plaats binnen de organisatie:
Je faciliteert, initieert en voert verbeterprojecten uit met betrekking tot productieprocessen. Je werkt samen met collega’s van de afdeling R&D, Production en Quality. Je rapporteert aan de Plant Manager.

Jouw takenpakket:
 • Vaststellen en uitvoeren van verbeteringen in productieprocessen inclusief veiligheid, kwaliteit en ergonomische processen.
 • Volledig in kaart brengen van deelprocessen om afwijkingen op de standaard te herkennen.
 • Tekenen en standaardiseren van bestaande en nieuwe productieprocessen met oog voor optimalisatie.
 • Zorgen voor ondersteunende documenten zoals berekeningen en technische omschrijvingen.
 • Voorstellen doen en implementeren van verbeteringen in productieprocessen voor verdere optimalisatie.

Functie-eisen:
Je hebt 2 – 3 jaar werkervaring en voelt je goed thuis in een technisch georiënteerde functie, maar hebt ook sterke affiniteit met het efficiënter maken van productieprocessen. Je beschikt over een brede technische interesse en bent in staat productieconcepten helder op tekening te zetten.

Verder breng je mee:
 • Afgeronde bachelor opleiding technische bedrijfskunde, industrial engineering of werktuigbouwkunde of gelijkwaardig denk- en werkniveau.
 • Sterke affiniteit met standaardisatie van product en proces, analyse methodieken, lean principes en WCM.
 • Kennis van productieprocessen in een complexe technische omgeving.
 • Kennis van MS Office, Visio en SAP
 • Goede kennis van Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • Hands-on, oplossingsgericht, analytisch sterk en pro-actief
 • Teamgeest en oog voor kwaliteit en veiligheid

Elco B.V. is een innovatief bedrijf met korte lijnen, onderscheidend door onze passie voor klant en techniek. Naast een plezierige werksfeer bieden we een goed arbeidsvoorwaardenpakket op basis van de CAO Metalektro en bedrijfseigen regelingen.

Voor meer informatie over deze aantrekkelijke vervolgstap voor een ambitieuze techneut/engineer met enkele jaren werkervaring kun je contact opnemen met Marnix Postma, Managing Consultant, 06-3322 5618.

Heeft u belangstelling; vul uw gegevens in via onze website www.limbourg.eu Wie zich reeds in ons bestand bevindt, wordt automatisch in de voorselectie betrokken.

Maastricht *Arnhem * Berlin * Düsseldorf * Essen * Köln

Meer info  www.limbourg.eu