Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63833

Vacature: Proces Operator voor Sekisui Alveo in Roermond

VACATURENR lv-63833 (09-05-2018)

Productontwikkeling en een state-of-the-art productieproces zijn de belangrijkste elementen van onze business strategie.

Met 400 medewerkers in onze state-of-the-art plant in Roermond ontwikkelt en produceert Sekisui Alveo BV polyolefine foam producten voor diverse industriƫle marktsegmenten. Deze producten worden door ons hoofdkantoor Sekisui Alveo AG op de markt gebracht.

Sekisui Alveo AG, gevestigd in Luzern (Zwitserland), is met 600 medewerkers de preferred supplier op de Europese markt met betrekking tot de productie en distributie van foam. Het aanhoudende succes is gebaseerd op continue innovatie en zorgvuldig opgebouwde relaties met onze klanten.

Vanwege uitbreiding zijn we op zoek naar nieuwe collega's voor de positie van

PROCES OPERATOR

In deze functie ben je werkzaam in 5-ploegendienst binnen een stabiele en informele organisatie die zich kenmerkt door een uitdagend en schoon productieproces. Een Proces Operator is verantwoordelijk voor een efficiƫnt productieproces conform de binnen de organisatie gestelde normen. Het voorbereiden, regelen, bewaken, controleren en indien nodig bijsturen van het productieproces zijn de belangrijkste taken.

Wat wij van een kandidaat verwachten
Je beschikt minimaal over een Vapro A diploma of een ander technisch MBO diploma op minimaal niveau 3 (Procestechniek, Electrotechniek, MLO, WTB, Bouwkunde). Daarnaast ben je leergierig, communicatief vaardig, initiatiefrijk en accuraat.

Wat een kandidaat van ons kan verwachten
Naast een passend salaris bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand en pensioenvoorzieningen. Je bent werkzaam binnen een organisatie met een prettige werksfeer, goede arbeidsomstandigheden en ruime ontplooiingsmogelijkheden.

Meer informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Inge van Schendel, HR Advisor, via 0475 - 354 345. Je sollicitatie kun je per e-mail versturen naar sollicitatie@sekisuialveo.com onder vermelding van "Proces Operator".

Daarnaast vragen we nieuwe medewerkers om een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen bij het aangaan van een arbeidsovereenkomst. Aan een Verklaring Omtrent Gedrag zijn kosten verbonden. Deze kosten komen voor rekening van de medewerker.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  sollicitatie@sekisuialveo.com
Meer info  www.SekisuiAlveo.com