Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63836

Vacature: NPI Planner voor Neways Micro Electronics in Echt

VACATURENR lv-63836 (09-05-2018)

Vind je het een uitdaging om te zorgen voor optimale logistieke processen, zodat we onze producten op tijd kunnen leveren aan onze klanten? Dan is deze baan een uitgelezen kans. Je vervult een dynamische “spin in het web” functie en hebt zowel nationaal als internationaal, met onze productielocatie in Slowakije en uitbestedingsbedrijf in Tsjechië, veel contact. Onze logistieke processen zijn uitdagend, met korte lead times en een hoge logistieke verantwoordelijkheid in de keten. Je wordt daarom iedere dag opnieuw uitgedaagd. Ben jij toe aan een stap in je carrière waarbij je veel kunt leren en op termijn alle ruimte krijgt om door te groeien? Dan maken we graag kennis met je!

Neways Cable & Wire Solutions
Waar kom je te werken als NPI Planner?
Neways Electronics International is een gedecentraliseerde en daardoor slagvaardige organisatie, bestaande uit een holding met zestien werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Slowakije en China. We vinden niet alleen onze dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor onze ruim 2800 collega’s wereldwijd. Creativiteit en werkplezier staan bij ons centraal en we hechten grote waarde aan persoonlijke relaties met klanten. We geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit van onze producten: producten die ons leven aangenamer maken. Onze kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

Neways Cable & Wire Solutions, gevestigd aan de Voltaweg 10 in Echt, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en levering van kwalitatief hoogwaardige en complexe draad- en kabelsystemen. Elke dag wordt er – in nauwe samenwerking met onze volgfabriek in Slowakije –gemotiveerd gewerkt aan de ontwikkeling en productie van complexe kabel- en draadboomsamenstellingen, die aan mondiaal opererende original equipment manufacturers worden geleverd. Wij hechten binnen Neways veel waarde aan teamwork, een proactieve opstelling, klantgericht werken, flexibiliteit en creativiteit.

Wat ga je doen als NPI Planner?
Als NPI (New Product Introduction) Planner ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse ontvangst en afhandeling van salesorders die je vertaalt naar NPI- productieorders, zodat we, conform onze klantafspraken, tijdig en met de juiste kwaliteit (proto- en pilot) producten kunnen leveren. Jij bent voor onze klanten het vaste aanspreekpunt op het gebied van NPI en zorgt voor tijdige communicatie over de status van de orders. In de rol van NPI Planner coördineer en communiceer je tussen de verschillende interne afdelingen en heb je veel externe contacten. Je functie is specifiek geënt op de beoordeling en planning van nieuwe producten en je maakt deel uit van het multidisciplinaire Proces Team NPI.(Engineering, Sales, Productie en Inkoop)

Tot je taken behoren verder:
 • inplannen van NPI orders, rekening houdend met beschikbare capaciteit, middelen en materialen;
 • signaleren van tekorten (materiaal, tooling en capaciteit), uitzetten en coördineren van opvolgende acties;
 • deelnemen aan multidisciplinaire projecten mm.b.t. NPI;
 • herplannen van orders op basis van materiaalbeschikbaarheid, capaciteit en klantvraag;
 • uitvoeren van analyses op het gebied van leverperformance, kwaliteit en het vrijgaveproces. en het tijdig rapporteren van diverse functie gerelateerde KPI’s;
 • het op termijn signaleren en opvolgen van de afspraken zoals beschreven in de logistieke contracten in samenspraak met de supply chain coördinator;
 • het op termijn analysen van data en zelfstandig adviseren van zowel de interne organisatie als de klant;
 • het optimaliseren van de logistieke performance en samenwerking met onze klanten.

Wat vragen we van je als NPI Planner?
Allereerst heb je een zeer klantgerichte, dienstbare instelling en houding en ben je in staat door je open persoonlijkheid op basis van samenwerking resultaten te boeken. In deze spilfunctie is het van groot belang dat je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden (in meerdere talen) en kunt motiveren en overtuigen. Je bent creatief in het zoeken naar oplossingen en hebt een praktische, nieuwsgierige en ondernemende instelling. In je werk weet je de juiste prioriteiten te stellen en blijf je onder druk ook volgens de geldende processen en procedures je werk uitvoeren. Je hebt een interesse in de techniek en vindt de producten die we maken voor onze diverse klantengroepen een boeiend werkveld. Vanuit je intrinsieke motivatie en analytisch vermogen ben je in staat om verbeterpunten aan te dragen en wil je graag je werk morgen nog beter doen dan vandaag!

Verder vragen we:
 • een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld in logistieke/bedrijfskundige richting;
 • enige werkervaring met logistieke, operationele of salesprocessen is een pre maar geen must, dus ook starters worden uitgenodigd te solliciteren;
 • technische affiniteit mbt assemblage en kennis van Supply Chain Management;
 • goede kennis en ervaring met MS Office m.n. Excel en affiniteit met ERP pakketten (bij voorkeur BaaN 4);
 • goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands, Engels én Duits;
 • fulltime beschikbaar en woonachtig in de regio Venlo, Weert, Venray, Roermond, Echt, Sittard, Heerlen, Maastricht.

Wat bieden wij je als NPI Planner?
In de rol van NPI Planner bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Neways. Wij bieden je een fulltime positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij je een jaarcontract met op termijn uitzicht op een vast dienstverband. Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
 • 27 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • flexibele begin- en eindtijden;
 • laptop;
 • opleidingsmogelijkheden;
 • pensioenregeling;
 • reiskostenvergoeding;

Na een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding krijg je de ruimte je rol zelfstandig te vervullen. Op termijn zijn er afhankelijk van je ambities voldoende mogelijkheden om door te groeien.

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!
Voor functie inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met Angela Castaño Estévez, recruiter, via +31-628079800. Angela legt je graag uit wat de functie NPI Planner inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Neways. Voor solliciteren gebruik je de solliciteerbutton op onze website.

Neways hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
E-mail  angela.castano@newayselectronics.com
Meer info  www.werkenbijneways.nl