Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63845

Vacature: Senior Administrateur in Regio Weert via Financials4u

VACATURENR lv-63845 (09-05-2018)

Senior Administrateur (permanente positie) gevraagd voor onze opdrachtgever via Financials4u.

Financials4u
Financials4u is een regionale speler op het gebied van opdrachtenbemiddeling. Wij werken met enthousiaste Financials met minimaal een bachelor achtergrond. Wij zorgen ervoor dat iedere opdracht succesvol is, zowel voor jou als voor de opdrachtgever. Sommige opdrachtgevers, die wij al wat beter kennen, zoeken een vaste medewerker, van daaruit bieden we graag de helpende hand.

De vraag
Onze opdrachtgever betreft een organisatie in de foodsector gelegen in de regio Midden Limburg. Het betreft een specialist die zorgt dat haar producten op de juiste wijze worden verpakt en bewerkt, voldoet aan gestelde hoge kwaliteitseisen en geleverd worden aan de eindklant zodat zij de producten op kunnen nemen als belangrijkste ingrediënt van haar eindproducten.

De organisatie groeit, je komt te werken als Senior Administrateur onder de vleugels van de Finance Manager. Betekent dat er een vraagbaak aanwezig is, betekent niet dat er veel geleund mag worden op zijn expertise. De Senior Administrateur dient zelfstandig te werken en dient op eigen kracht de volgende verantwoordelijke taken op zich te nemen:
 • Het opstellen van betrouwbare financiële administratie van alle vennootschappen behorende tot de groep op, alsmede enkele buiten de groep staande verbonden maatschappijen.
 • Het opstellen van periodieke managementrapportages, ad-hoc rapportages en jaarrekeningen.
 • Het mede opzetten en prolongeren van een goed werkend systeem van interne controlemaatregelen.
 • Het beheren van activa en passiva in samenwerking met Finance Manager.
 • Je stuurt een junior aan die medeverantwoordelijk is voor de crediteuren en verkoopadministratie.
 • Je bent het aanspreekpunt van de financiële functie bij afwezigheid van de Finance Manager.

Doel van de functie:
Ondersteunt de Finance Manager op breed vlak om de gehele groep naar positieve resultaten, ruime liquiditeit en voldoende solvabiliteit te voeren. Op basis van betrouwbare en tijdige financiële administratie kan de directie sturen naar rendabele business, juiste condities formuleren en afspraken maken met haar interne en externe belanghebbenden. Samen aan de toekomst bouwen, dat staat centraal.

Procedure
Wanneer je jezelf inschrijft via onze website www.financials4u.eu en je cv achterlaat, nemen wij contact met je op om de vervolgstappen met jou te bespreken.

Vereiste afgeronde opleiding, kennis en ervaring:
 • Bachelor Accountancy of Bedrijfseconomie.
 • Eventueel aangevuld met een Master.
 • Circa 4 – 7 jaar relevante ervaring in het bedrijfsleven, voorkeur Food met meerdere units.
 • Ervaring met administraties met handel-, voorraad-, resultaten.
 • Beheersing van geautomatiseerde ERP/administraties, Navision is een pré.
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio Midden-Limburg.
 • Uitstekende beheersing van Nederlands, Duits en Engels.

Het Aanbod
Je mag van je nieuwe werkgever verwachten net zo betrokken en enthousiast te zijn. Zij bekijken samen met jou de doorontwikkeling door een vervolgstudie of cursus aan te bieden die jou helpen naar een betere toekomst. Je start met een jaarcontract binnen deze organisatie, waarbij de intentie, bij goede prestaties, jou daarna een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden.

Het bruto maandsalaris ligt tussen € 3.600,- en € 4.300,- afhankelijk van je achtergrond, kennis en ervaring. Daarnaast bestaat er een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer info  www.financials4u.eu