Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63846

Vacature: Parttime Gastvrouw/Receptioniste voor AMW/CJG in Roermond

VACATURENR lv-63846 (09-05-2018)

Onze organisatie bestaat uit Stichting Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg (AMW-ML) en Stichting Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Limburg (CJG-ML). Beide stichtingen zijn actief vanuit diverse locaties in Midden-Limburg. Het AMW-ML heeft in het primair proces 50 medewerkers werkzaam, het CJG-ML ruim 100 medewerkers. De totale organisatie wordt aangestuurd en ondersteund door 30 medewerkers. Voor onze vestiging in Roermond zijn wij op zoek naar een:

GASTVROUW/RECEPTIONISTE (M/V)

24 uur

De functie:
Je ontvangt bezoekers/cliënten en helpt hen bij het gebruik van de informatiezuil om hun afspraak aan te kondigen bij de medewerker. Je wijst bezoekers de weg naar de wachtruimte, de koffiecorner en zo nodig naar de spreek-/vergaderkamer.
Je bewaakt mede de bezetting van de spreekkamers. Daarnaast neem je de telefoon op en verwijs je bellers naar de juiste contactpersoon in de organisatie.
Je verricht daarnaast facilitaire en kleine huishoudelijke taken. Zo signaleer je huisvestingsgebreken, probeert ze zelf op te lossen of schakelt zelfstandig de verhuurder of bedrijven in voor de reparatie.
Daarnaast vul je de voorraden aan, ruimt de vaatwasser uit en houdt aanvullend aan de uitbestede schoonmaak, de keuken op orde. Je verricht kleine administratieve taken.

Wie zoeken wij?
Een positief, dienstverlenende en klantgerichte kandidaat die sociaal vaardig is om cliënten wegwijs te maken. Je werkt zelfstandig en “ziet” het werk dat gedaan moet worden. Je combineert de ontvangstfunctie met kleine huishoudelijke en facilitaire zaken door goed op te letten wanneer er nieuwe cliënten binnen komen. Je bent representatief en altijd goedgehumeurd. Je hebt VMBO werk- en denkniveau en beheerst de Nederlandse taal goed.

Wat bieden wij?
Een afwisselende en boeiende werkkring, waarin de kwaliteit van de hulpverlening centraal staat. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Sociaal Werk (voorheen Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening). De inschaling is afhankelijk van ervaring in schaal 3, tussen € 1757 en € 2392 bruto per maand voor een fulltime dienstverband van 36 uur. Daarnaast kennen we een Individueel Keuze Budget, waarin onder andere 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering is opgenomen. De Aanstelling geschiedt op basis van een tijdelijk contract voor 24 uur per week (bij voorkeur verdeelt over 4 dagen).

Interesse?
Zie jij altijd kansen en wil jij graag een bijdrage leveren aan de dienstverlening van onze organisatie? Je sollicitatie kun je uiterlijk tot 27 mei 2018 richten aan afdeling P&O via solliciteren@amwml.nl. Voor meer informatie bel je met onze P&O adviseur (088-656 0668), of raadpleeg onze website www.amwml.nl of www.cjgml.nl.

E-mail  solliciteren@amwml.nl
Meer info  www.amwml.nl