Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63888

Vacature: Medewerker Klant Contact Center voor Mengelers in Landgraaf

VACATURENR lv-63888 (15-05-2018)

Mengelers Toyota - Onderdeel van de Mengelers Groep - zoekt:
Medewerker Klant Contact Center

De Mengelers Groep is dé Toyota, Suzuki en Lexus dealer voor Zuid-Limburg.
Mengelers is een echt familiebedrijf dat gebouwd is op de pijlers van 'Customers for Life' en de 'Toyota Way'. Als eerste Toyotadealer van Nederland is de Mengelers Groep in meer dan 50 jaar uitgegroeid tot een vertrouwd adres in Limburg. We zijn de oudste en meest ervaren Toyotadealer van Nederland. Om onze klanten nóg beter van dienst te zijn wij op zoek naar:

MEDEWERKER KLANTCONTACTCENTER M/V

24 – 38 uur per week / standplaats Landgraaf

Functieomschrijving
Ontzorgen, dát is waar het om draait. Of het nou bij het maken is voor een afspraak in de werkplaats, geïnformeerd worden over het bestelproces van een nieuwe auto of het nabellen van klanten naar aanleiding van een ontvangen offerte, onze klanten stellen persoonlijk contact op prijs. Het primaire doel is om onze service- en verkoopadviseurs te ontlasten door als eerste aanspreekpunt te fungeren voor klanten, dit kan zowel per telefoon, e-mail of via de chatservice.

Contact, via welk kanaal dan ook, verloopt zowel in- als outbound. Naast een commerciële aanleg zoeken we mensen die servicegericht zijn ingesteld. Het geven van advies over het onderhoud van de auto, het signaleren van de koopintentie en het nabellen van een prospect om showroomtraffic te genereren behoord tot de werkzaamheden.

Uniek binnen deze functie is dat het om uitbreiding van het bestaande team gaat. De Mengelers Groep heeft momenteel een afdeling (2 FTE) welke de service adviseurs ontzorgen door het geven van advies inzake het plannen van onderhoud en reparaties. Om onze klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn willen wij ook onze verkoopadviseurs ontzorgen en onze klanten de aandacht gunnen die ze verdienen. Ervaring met in- en outboundtelemarketing is een pré.

Waarom wil je solliciteren?
  • Als je de afwisseling tussen verschillende communicatie kanalen kunt waarderen;
  • Als je communicatief, servicegericht en commercieel bent;
  • Als je affiniteit met de automotive sector hebt;
  • Als je het vooruitzicht op een vast contact aantrekkelijk vind;
  • Als je zelfstandig goed kunt functioneren;

Wat vinden wij leuk om zien in je sollicitatie?
  • Je motivatie waarom jij bij Mengelers wilt komen werken;
  • Wat jij toevoegt aan het team;
  • Als je ervaring met in- en outbound communicatie hebt en wij er niet omheen kunnen dat we je moeten aannemen.

Als je op basis van de eerste select wordt uitgenodigd volgt er als eerste een pitch ronde waarbij je ons persoonlijk kunt overtuigen van je geschiktheid. Hierna zullen persoonlijke gesprekken worden gevoerd. Interesse? Stuur dan je motivatie en CV naar sollicitatie@mengelers.nlVoor verdere informatie kunt u contact opnemen met Jeroen Greven op telefoonnummer: 046-4521000.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

E-mail  sollicitatie@mengelers.nl
Meer info  www.mengelers.nl