Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63898

Vacature: Oncologieverpleegkundige voor Laurentius Ziekenhuis in Roermond

VACATURENR lv-63898 (15-05-2018)

ONCOLOGIEVERPLEEGKUNDIGE,

Vacaturenummer 18-083, 32 uur per week

Over Laurentius
Het Laurentius Ziekenhuis is een ziekenhuis met een overzichtelijke schaal, een informele cultuur en korte lijnen tussen medewerkers onderling en tussen patiënt en zorgverlener. We hebben een breed zorgaanbod waarbij alle basiszorg voorhanden is en door samenwerking met andere zorgpartners kunnen we ook hoogcomplexe zorg bieden. Betrokkenheid bij de patiënt en klantgerichtheid zijn belangrijk voor ons. ‘Liefdevolle zorg met passie’ is onze visie en onze kernwaarden aandacht, optimisme, deskundigheid en respect zijn de basis van ons handelen.

De verpleegafdeling oncologie
Binnen de verpleegafdeling oncologie worden patiënten behandeld die oncologische zorg behoeven. Het team bestaat uit een groep enthousiaste oncologieverpleegkundigen die Liefdevolle zorg met passie en kwaliteit van zorg hoog in het vaandel hebben staan. De verpleegafdeling oncologie heeft 10 klinische bedden en 4 dagbehandelingsbedden, het oncologisch dagcentrum krijgt 6 stoelen en 2 bedden in een poliklinische setting. De oncologieverpleegkundigen werken afwisselend op de verpleegafdeling alsook binnen het oncologisch dagcentrum. Er wordt nauw samengewerkt met verschillende disciplines om de zorg goed op elkaar af te stemmen.

De functie
Je verleent als gediplomeerd oncologieverpleegkundige begeleidende en verzorgende werkzaamheden met een specialistisch karakter onder supervisie van een medisch specialist. Daarnaast informeer, adviseer en verzorg je intensief de oncologische patiënt en diens naasten. Je observeert, signaleert en rapporteert over de algemene toestand en bijzonderheden bij de oncologische patiënt. Je hebt een coördinerende rol in het zorgproces rondom de toegewezen oncologische patiënt. Tevens geef je voorlichting en verzorg je (bij)scholingen.

Wie zoeken we?
We zoeken een kandidaat:
  • die in het bezit is van een MBO/HBO verpleegkundig diploma bij voorkeur aangevuld met een afgeronde opleiding tot
Oncologieverpleegkundige. Indien niet is de bereidheid tot het volgen van de vervolgopleiding een vereiste.
  • in het bezit is van een geldige BIG registratie;
  • die zowel zelfstandig alsook in teamverband wil werken;
  • die goed kan omgaan met hectiek en werkdruk;
  • die beschikt over goede communicatieve vaardigheden en stressbestendig, integer en assertief is;
  • die een flexibele instelling heeft en alle voorkomende diensten werkt.

Wat bieden we jou?
Een uitdagende zelfstandige baan binnen een dynamische afdeling. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor bepaalde tijd met aansluitend mogelijkheid tot onbepaalde tijd. Indien een andere arbeidsduur de voorkeur geniet, verzoeken wij jou eveneens te solliciteren en jouw gewenste arbeidsduur te vermelden in de sollicitatiebrief.

Informatie en sollicitatie
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met teamleider oncologie, Dorien van Rijt, telefoonnummer, 0475-382337.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Ingrid Vorage, HRM-adviseur, telefoonnummer 0475-382306.
Indien Laurentius met jou een arbeidsovereenkomst aangaat, dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Tot en met 24 mei 2018 kun je reageren via onderstaand sollicitatieformulier.
Klik hier om het sollicitatieformulier te openen.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandag 28 mei aanstaande in de middag.

Solliciteren
Meer info  www.lzr.nl