Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63908

Vacature: (Parttime) Verpleegkundigen voor Mondriaan in Heerlen, Maastricht en omgeving

VACATURENR lv-63908 (15-05-2018)

Mondriaan biedt geestelijke gezondheidszorg aan kinderen, jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische of psychiatrische klachten en/of verslavingsproblematiek. Wij leveren zorg in de kliniek, in de wijk, gespecialiseerde psychiatrische zorg, verslavingszorg, (trans-) forensische psychiatrische zorg (Radix), generalistische basiszorg en verslavingspreventie.
Ook bieden wij beschermd wonen en dagbestedingsactiviteiten. Wij zijn een dynamische organisatie met ruimte voor opleiding en (wetenschappelijk) onderzoek. In Zuid-Limburg zijn wij dé specialist op het gebied van geestelijke gezondheidszorg.

Maak andermans zorg jouw zorg

Voor verschillende afdelingen op meerdere locaties in Heerlen, Maastricht en omgeving zijn wij op zoek naar:

Verpleegkundigen (MBO/HBO), SPV-ers en verpleegkundig specialisten (FT / PT)


Onze professionals werken dagelijks intensief samen aan de beste behandeling en zorg voor onze patiënten. Mondriaan staat voor geestelijke gezondheidszorg, met een veelzijdigheid aan medewerkers die toegewijd, empathisch, professioneel en respectvol zijn. Zowel naar onze cliënten als ook naar onze verwijzers en samenwerkingspartners.

Zorg deel je

Onze professionals worden voortdurend uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen en worden gefaciliteerd in hun persoonlijke en professionele groei.

Zoek jij:
  • een uitdagende, dynamische werkomgeving waar persoonlijke ontwikkeling een vanzelfsprekendheid is?
  • een professioneel team waar de beste zorg centraal staat?
  • een team waarin de collega`s elkaar ondersteunen en waar eigen verantwoordelijkheid gewaardeerd wordt?

Wij bieden een interessante en veelzijdige doelgroep om mee te werken. Een inspirerende werkomgeving, ruimte voor eigen inbreng, vernieuwing en zelfontplooiing. Wij bieden een rechtspositie conform de CAO GGZ en een salaris conform FWG. Verder hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Informatie en solliciteren:
Wij bieden de mogelijkheid om een dag mee te lopen. Voor meer informatie over de specifieke functies graag contact opnemen met Angelo Polo via telefoonnummer 088- 5066436.
Meer informatie over Mondriaan vind je op www.mondriaan.eu

Ben jij de enthousiaste, empathische, specialist die wij zoeken?
Wij nodigen je uit om te solliciteren door je cv en motivatiebrief te sturen via de sollicitatiebutton.

Een referentiecheck is een onderdeel van de procedure. Bij indiensttreding ontvangen wij een Verklaring Omtrent Gedrag en een afschrift van het BIG-register.

Solliciteren
Meer info  www.mondriaan.eu