Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63942

Vacature: Parttime Verantwoordelijke Welzijn voor Cicero Zorgcentrum Op den Toren in Nuth

VACATURENR lv-63942 (16-05-2018)

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.
Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan ruim 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 1.800 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Binnen ons zorgcentrum Op den Toren in Nuth is per direct de functie vacant van

VERANTWOORDELIJKE WELZIJN

24 uur per week

Functie-informatie
 • Als verantwoordelijke welzijn word je te werk gesteld binnen de bovengenoemde locatie van Cicero Zorggroep. Je geeft hierbij vanuit welzijns- en facilitair perspectief optimaal vorm en uitvoering aan het aspect wonen.
 • Binnen je functie stel je de cliënt centraal en handel je vanuit het cliëntperspectief.
 • Je werkt intensief samen met het multidisciplinaire zorgteam, zorgmanager en verantwoordelijke eten & drinken van de locatie, teneinde samen tot een optimale dienstverlening en cliënttevredenheid te komen. Je hebt hierbij aandacht voor verbinding tussen de verschillende functionarissen van de locatie.
 • Je inventariseert wensen en behoeften van cliënten en hun netwerk, vertaalt deze naar welzijnsactiviteiten en diensten voor de locatie en adviseert de locatiemanager en collega’s hierover.
 • Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van welzijnsactiviteiten en facilitaire diensten op de locatie vanuit de behoefte en wensen van de cliënt (dialoog gestuurd) en bent daarbij het eerste aanspreekpunt voor de cliënt en diens netwerk.
 • Je ontvangt leiding van en legt verantwoording af aan de betreffende locatiemanager en vormt samen met deze locatiemanager, zorgmanagers en verantwoordelijke eten & drinken het managementteam van de betreffende locatie.
 • Je geeft leiding aan de medewerkers van de schoonmaak, activiteitenbegeleiding, receptie, (interne) logistiek, kapsalon en de vrijwilligers van de locatie en bent verantwoordelijk voor een optimale personeelsinzet.
 • Je coacht de medewerkers aan wie je leiding geeft op de aspecten gedrag, houding en bejegening.
 • Je werkt volgens functionele richtlijnen van de productmanagers welzijn en de manager inkoop en facilitair beheer.
 • Je denkt over de grenzen van je expertisegebied heen bij de doelstelling om verbeteringen in de dienstverlening van de locatie te bereiken en zoekt daarom constant de verbinding met collega’s en relevante functionarissen en organisatieonderdelen van Cicero Zorggroep.
 • Je coördineert de werving en operationele inzet van de vrijwilligers voor de locatie en stuurt de vrijwilligers aan.
 • Je werkt op operationeel niveau actief samen met externe partijen in het sociaal domein, met name partijen die een concrete bijdrage leveren aan het welzijn van de cliënt, zoals welzijnsorganisaties, vrijwilligersorganisaties en verenigingen.

Functie-eisen
 • Je beschikt minimaal over een afgeronde mbo-4 opleiding (facilitair, zorg en/of sociaal-agogisch), aangevuld met een managementopleiding en aantoonbare werkervaring als leidinggevende.
 • Je hebt kennis van en inzicht in het werken binnen een zorginstelling en bent op de hoogte van relevante wet- en regelgeving zoals HACCP, brandpreventie en Arbo.
 • Je bent in staat om zelfstandig te functioneren binnen afspraken en richtlijnen van de locaties en organisatiebeleid.
 • Je bent klantgericht en beschikt over (sociale) vaardigheden zoals tact, invoelingsvermogen, motiveren, stimuleren en overtuigingskracht.
 • Je bent daarnaast integer, oplettend en zorgvuldig en beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
 • Je bent flexibel ingesteld (je wordt te werk gesteld bij diverse locaties), maakt je nieuwe werkzaamheden snel eigen en bent stressbestendig.
 • Indien nodig, verricht je werkzaamheden buiten kantooruren.

Arbeidsvoorwaarden
De functie wordt in eerste instantie aangeboden voor één jaar en wordt gehonoreerd volgens CAO VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 45.
Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring.
Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT van toepassing.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast wordt een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht en worden originele relevante diploma’s gecontroleerd.

Inlichtingen?
Wil je meer informatie over deze functie, dan kun je terecht bij Lianne Peeters, productmanager welzijn, T 045-563 74 57 , M 06-11 04 55 05.

Sollicitaties
Je schriftelijke sollicitatie kun je vóór 31 mei richten aan:
Stichting Cicero Zorggroep, Postbus 149, 6440 AC te Brunssum, t.a.v.
Ellis Op den Kamp, recruiter, onder vermelding van vacaturenummer: AS-V1840
Of reageer per mail: sollicitatie@cicerozorggroep.nl

E-mail  sollicitatie@cicerozorggroep.nl
Meer info  www.cicerozorggroep.nl