Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63947

Vacature: Brand Manager voor ProfCore in Geleen

VACATURENR lv-63947 (16-05-2018)

BRAND MANAGER

Ben jij die enthousiaste en vernieuwende Brand Manager die wij zoeken?

Wat zijn je werkzaamheden?
Bij ProfCore zijn we volop bezig met onze Brand Identity. Hiervoor zoeken wij een Brand Manager. En niet zomaar een! Onze nieuwe collega wordt eindverantwoordelijk voor het verder vormgeven en uitrollen van een nieuwe frisse identiteit zonder daarbij onze vertrouwde en specialistische basis uit het oog te verliezen. En dat is geen kleinigheid.
Als Brand Manager ga jij ervoor zorgen dat ProfCore offline en online herkenbaar en consistent naar voren komt. Dit doe je door het bouwen en planmatig ontwikkelen van onze merkstrategie. Jij maakt de vertaalslag van strategie naar tactiek en zorgt ervoor dat alle plannen perfect geïmplementeerd worden. Vanuit deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de commercieel directeur.

Wie ben jij?
Jij bent iemand met karakter, energie & deskundigheid. Je bent zelfstartend en ondernemend en begrijpt wat een sterk merk maakt. Je wacht niet op opdrachten maar gaat zelf op onderzoek uit! Zo kom je met inspirerende ideeën waarbij je rekening houdt met de relevante ontwikkelingen in je vakgebied. Je bent conceptueel sterk, stressbestendig en niets ontgaat jouw creatieve en kundige blik. Je zet graag een stapje extra!
Daarnaast beschik je over:
  • Minimaal 5 jaar werkervaring binnen een soortgelijke functie in een commerciële organisatie;
  • Een HBO of WO opleiding in de richting van Marketing of communicatie;
  • Projectmanagement skills: het plannen en coördineren van projecten is voor jou geen probleem, meerdere ballen tegelijk hoog houden ook niet;
  • Een rugzakje vol: dit is geen starters functie en je zult je eigen unieke stempel mogen drukken op de afdeling of zelfs organisatie.

Wat biedt ProfCore jou?
Allereerst een baan binnen een familiaire organisatie zoals je nog niet eerder ervaren hebt. Mét een fijn salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en leuke collega’s: daar word je toch enthousiast van?!
Standplaats: Geleen. Maar met je laptop en smartphone op zak zijn onze andere vestigingen ook jouw werkplek.

Wie is ProfCore?
ProfCore is een toonaangevende projectorganisatie in de procestechniek en logistiek. We zijn een solide organisatie, jong van geest en hebben veel plannen en ambities voor de toekomst. We zijn werkzaam in Limburg, Brabant, Gelderland en NordRhein-Westfalen (DE). Onze teams zijn werkzaam in verschillende branches, van chemie tot voedingsmiddelen, van agro tot papier. ProfCore heeft ruim 600 medewerkers in dienst die werken volgens ’t ProfCore DNA: Betrouwbaar, Ondernemend en Samen.

Heb je nog vragen? Ook dan horen we het graag; Je kunt ons bellen op 0638025300 of je kunt meer informatie vinden op www.profcorewerkt.nl, profcore.nl, of bezoek ons op Facebook, LinkedIn, YouTube of Twitter!

Solliciteren
Meer info  www.profcorewerkt.nl